Temat: Świadome sny
Zobacz pojedynczy post
stary 02-05-2005, 10:31   #51
spider-bialystok
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok

Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Radek 666
Gdybyś jeszcze tą gumę zjadła i poczuła jak smakuje to to by już było LB .
Po pierwsze to LD a nie LB . Po drugie to odczuwanie smaków zdarza mi się w snach często, mimo, że nie kontroluję ich i nie jestem świadom, że śnię, to smaki odczuwam. Ale to wcale nie znaczy, że jest to już LD. Ld jest wtedy, gdy możesz go kontrolować. Ja uzyskuję świadomość gdy zdaję sobię sprawę, że to co mi się śni jest głupie i dziwne. Przykład?
To nie był pierwszy sen tej nocy, jadę autobusem do szkoły. Niedaleko siebie w autobusie widzę kolegów. Odwracam się i gdy znowu patrze w stronę gdzie byli nie ma ich. Jadę dalej, w końcu wysiadam. Podchodzę do szkoły a na niej wisi ogromny zegar i z tego co na nim widzę wynika, że jest już po lekcjach. Zrobiło sie dosyć ciemno, więc poszedłem na przystanek. Nadjechał autobus z nr. 8 ale nie zatrzymał się. Poszedłem na następny przystanek nie chcąc czekać w jednym miejscu. Doszedłem a oprócz mnie stała tam inna osoba. Nadjechał autobus nr.9 i wsiedliśmy do niego. Usiadłem za kierowcą i zobaczyłem, że nie ma plecaka. Wtedy skapowałem się, że to jakieś głupie to wszystko. Wyobraziłem sobie, że mam plecak i trzymam go w rękach. Widziałem go słabo. Nagle wyobraziłem sobie, że ten plecak tam jest i on powstał 0.0. Niesamowite uczucie gdy się coś tworzy we śnie. W tym momencie zrozumiałem, że to sen i nagle miałem tysiąc pomysłow co robić. Niestety nagle moje oczy się zamknęły, próbowałem je otworzyć ale nie otworzyłem. Zaraz po tym się obudziłem ;\.
To był mój 2 sen w którym odzyskałem świadomość i 1szy w którym udało mi się coś stworzyć. No i narazie jedyny ;\.