Zobacz pojedynczy post
stary 03-05-2005, 16:20   #31
kani_mani
Użytkownik Forum

kani_mani's Avatar

Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Łuków/Jungle

Imię: Elveth
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 86/83
Poziom mag.: 7
Strzałka

1. Co sprawia, że w świecie Tibii pewne rzeczy są dla Ciebie bardziej, a inne mniej ważne? Czy są to poglądy wyniesione ze świata realnego, a może grając w grę i spotykając się z innymi graczami nabierasz nowych perspektyw, przejmujesz dążenia od innych graczy?

Moja postawa w Tibii odzwierciedla mój sposób postepowania w rl. Nikogo z góry nie skreślam (nieważne jaki ma lvl itp), staram się nikomu nie wchodzić w drogę i tego samego oczekuję z drugiej strony. Każdy problem staram się rozwiązać pokojowo, a dopiero później uzywać siły.

2. Czy level posiadany przez gracza wpływa na to, co o nim myślisz? Jeśli tak, to jak?

W moich oczach każdy gracz jest równy. Dopiero jego zachowanie pokazuje to co o nim myślę...

3. Czy masz szacunek do graczy mających wyższy level niż Ty? Jak duża musi być ta różnica, żebyś ewentualnie poczuł respekt dla takiego gracza? Czy taki respekt wynika z pewnej obawy przed silniejszym graczem? (Jeśli tak, to nie wstydźcie się do tego przyznać - to normalny mechanizm u każdego człowieka...).

Lvl nie ma tu żadnego znaczenia. Ważne natomiast jest, aby osoby, z którymi gram, expie itp były towarzyskie, uprzejme w stosunku do innych graczy i stosowały zasady "fair play"...
I'm useless but
Not for long
The future is coming on"

www.mangacity.go.pl

Ostatnio edytowany przez kani_mani - 03-05-2005 o 16:22.
kani_mani jest offline