qr*a fajnie masz siedziec i pekowac gildie ... hmm pomysl morze oni tesh maja jakis znajomych ... wzioles to pod uwage ... aha i jeszcze 1 dlaczego pekujesz tych najsltaszych ?? nie pomyslajes o tych co maja powyzej 20 leveu a dlatego atakuja razem bo to qrw* Gildia a nie jakies nooby co na solo wezma jakiegos po******go pall co s*******a ... pomysl co robisz chlopcze ...
Ja bylem w tej gildi i wqr*ia mnie to ze ktos mowi ze sa niezorganizowani ... qr**a ile dni siedziales w gildi ... sry wielki ja bylem od poczatku i wiem na czym ta gildia sie opiera i nie mow mi ze to nooby < u niektorych musze sie przyznac ze sa :/ > ale qrwa za***ales mojego qmpla gdy trenil 2 tak samo ...
i myslisz ze jestes wielki i wspanialy ze bedze nawala kolesi ... qrwa gdzybym postaci nie ropie****ił to bym ci qtasie ZA***Ł
z forty odszedlem ... ale morze wróce aby ci do***ac !!
wiesz co myslałem chwile i doszedlam do wniosku ze to morze byc jakas choroba zabijajac slabszych morze sie podniecasz hmmm:/ ja niewiem ale to chyba sie leczy u sexuologa hmmm.. jak bedzesz dalej pekowal sprawdz czy przypadkiem nie masz mokrych spodni z podniety