Zobacz pojedynczy post
stary 03-05-2005, 23:07   #87
Deythwen
Użytkownik Forum

Deythwen's Avatar

Data dołączenia: 26 03 2005

Stan: Na Emeryturze
Świat: Dan00bia
Domyślny Lol! :p

Żeś mnie tym postem rozbawił Kilka spraw:

1.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bulboglowy
W jednej jaskini wyciąga 50k/h, a latając po całym Venore drag spawnie to nawet dwa razy tyle.
nie wiem czy mówiłeś tu o expie czy o kasie... ale i to i to jest wynikiem w najlepszym razie wymarzonym, jeśli chodzi o exp, to musiał byś zabijać DLa co 4 minuty żeby nabić 50kexp w godzine... Co jest niemożliwe Jeśli zaś o kase to o ile nie wypadnie ci DSM (co jest extremalnie żadkie) nabijasz na jednym smoczym lordzie w granicach 1k (optymista ze mnie - co nie? w końcu te towery i FS wcale nie wypadają tak często...) czyli potrzebujesz smoka co 1,2 minuty... liczyłem to mówiąc o 50k/h (czegoś) jeśli wziąć twoją drugą opcje... to musiał byś zabijać smoka co 2 minuty lub co 40 sekund POWODZENIA

2.
Cytuj:
W jednej jaskini wyciąga 50k/h, a latając po całym Venore drag spawnie to nawet dwa razy tyle i chyba nie będziesz nikomu wmawiał, że przy takim expie hity nadal są małe.
co ilość expa/kasy ma do hitów?! to bardziej miejscówka i ilość ludzi ma wpływ na exp, zato na hity skille + broń - jak nie to mnie popraw

3.
Cytuj:
Wiadomo, że DL'ów, Wl'ów, czy Demonów nie bije się z meele tylko z explo
wiem że nie z samego meele, ale jednak skoro rycerz musi walić magią to o czymś to świadczy, bo np. ten pall wspomaga sie runami, a rycek TYLKO nimi może demony ranić (chyba że ice rapierami - ale to wogóle sie nie opłaca)

4.
Cytuj:
Sam już nie wiem, czy ty określenie n00b do ciebie pasuje. A może ty wogóle w Tibie nie grasz ?
skille 44/44 mam na jednej z postaci... jak kiedyś dorośniesz, to dowiesz sie że wielu ludzi w tibia robi sobie kilka postaci

5.
Cytuj:
BTW: Knight to najpopularniejsza profesja, więc (chyba) zasmuciłeś dużą część graczy... Jeszcze przestaną grać przez ciebie, coś ty narobił! ;P
a nie przestaną grać... bo knight jest najlepszą postacią dla ludzi który do tibi podchodzą bez zajawki - tzn. planują grać miesiąc najwyżej, bo wtedy tylko knight zapewni im jaką taką zabawe. A musisz mi przyznać że tacy ludzie stanowią z 50% każdego servera.

[uff.... ale żem sie narobił, pliz przemyśl to co następnym razem napiszesz, nie chce mi sie znowu tyle siedzieć ]

Ostatnio edytowany przez Deythwen - 03-05-2005 o 23:08.
Deythwen jest offline   Odpowiedz z Cytatem