Let's begin with: ;P
Oczywiście na Dragach się traci kase, więc 50k/h gp jest (jak wpomniałeś) marzeniem.
Prawdziwe dane:
1. Paladyn na 40lvl/84dist - 40k/h w jednej jaskini, bez DLów
2. Paladyn na 95lvl/95+dist - 100k/h latając po całym spawnie (full of coz)
3. Podczas wyprawy z blokerem, Knight na skillach 85/85 zadawał, większe hity na Dragonach niż Paladyn z 84 distem.
WNIOSKI: Knight na 90/90 100lvl, będzie miał tyle expa co Paladyn (ad. 2).
No tak, co ma ilość expa do hitów...
Knight zabija pojedyńcze smoki z meele i robi to szybciej (na wysokich skillach) niż Paladyn, więc zdobywając ww exp/h jest totalną bzdurą (z twojej strony) stwierdzenie, że "knight nie zadaje żadnych obrażeń potworowi".
Jeżeli nie wierzysz mi to może comment najlepszego Knighta cię przekona:
Eternal Oblivion: 311 on dragon, 772 exori on dragon
http://www.tibia.pl/hunted/index.php...33240&p=331927
Nie wiem, czy dalej mam cię poprawiać, np. to, że Knight potrafi zranić Demona z broni innej niż Ice Rapier.
Cytuj:
sam dałem rade tylko do 44/44
|
Cytuj:
jak kiedyś dorośniesz, to dowiesz sie że wielu ludzi w tibia robi sobie kilka postaci
|
Zrobiłeś sobie kilka postaci ? WOW, i każdą dałeś rade do 44/44. GRATZ.
Cytuj:
knight jest najlepszą postacią dla ludzi który do tibi podchodzą bez zajawki - tzn. planują grać miesiąc najwyżej, bo wtedy tylko knight zapewni im jaką taką zabawe
|
Chłopcze, trening bez żadnych chceatów/2nd ownerów trwa przez miesiąc conajmniej. A może ty mówisz o znajomych co kupili sobie wyskilowne postacie na Allegro i po miesiącu się znudzili ? W tym wypadku masz rację.
Cytuj:
uff.... ale żem sie narobił, pliz przemyśl to co następnym razem napiszesz, nie chce mi sie znowu tyle siedzieć
|
A mi się chce siedzieć, bo mnie wkurzają ludzie tacy jak ty, co poskilowali do 44/44, znudzilo im się i teraz obrzucają Knighta błotem. Jak ty wogóle możesz taki kit wciskać ? "Knight nie zadaje obrażeń potworom" "solo knightem demona jest czymś mało realnym". Oglądasz tyle filmików, dlaczego nie widziałeś Demon Helmet Quest w wykonaniu Knighta solo ?