Zobacz pojedynczy post
stary 04-05-2005, 18:43   #21
Magus
eX Moderator

Magus's Avatar

Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest

Stan: Na Emeryturze
Magus ma numer GG 2279467
Domyślny

Cytuj:
Ludzie przeczytali pare ksiazek fantasy - zakladaja grupe fantasy. Ogladneli pare meczy siatkowki - zakladaja grupe. Czamu tutaj skrytykowales? Bo cie to nie bawi czy co?
Skomentowalem bo nie widze sensu zakladac grupe dla kogos komu sie wydaje ze ma cos w tej kwestii do powiedzenia.

@Baron Kaldrick i Matek Uciekaido
OK, no to z Wami da sie o tym pogadac, a reszta co? Jak juz zakladac grupe to przynajmniej nie przyjmowac byle kogo.
Podam przyklad. W grupie dla fanow gwiezdnych wojen powstal temat "Czemu Vader nosi ten smieszny czarny nocnik na glowie" - no przepraszam bardzo ale to ma byc fan? Fanem to mozna nazwac kogos kto wie jaka zbroje nosil Bobba Fett, albo ile lat ma republika.
Do grupy o ktorej tu dyskutujemy sam chetnie dolacze bo troche do powiedzenia w tej kwesti mam, ale z kims kto myli pojecia zjawisko paranormalne z (nawet nie istniejacym) pojeciem 'paraNIEnormalne' gadac nie zamierzam.

Jak ja mialem 13 lat to mi w kiosku ze wzgledu na wiek nie chcieli sprzedac pism naukowych bo niby za trudne, musialem starych wysylac. A znajac srednie IQ piszacych tu malolatow nie sadze bysmy mieli o czym gadac.

To tyle, na razie tyle.
4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora.
5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego.
Magus jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.