Temat: Zlecenia
Zobacz pojedynczy post
stary 04-05-2005, 17:54   #115
Descartes
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 06 2004

Domyślny

@Avager: Do tego czerwia nie przywiązuję specjalnej wagi, więc nie będę go poprawiać.

@Mejlun: Koleś prosił mnie o GSa - a nawet Tibijskim GSem byś się nie zamachnął - ona jest nierealistyczna, jest przedstawiona w świecie fantastycznym - to tak, jakbyś zaczął marudzić, że tam szczury są połowy wielkości człowieka a wilki są wielkości małego pieska. A czerwia (ma tibijskie rozmiary - 32x64) i outfit zrobiłem z nudów (zauważyłeś, że ja przyjmuję zlecenia, a o te dwa ww. rysunki nikt mnie nie prosił?) A jeżeli już zamierzasz krytykować, bo pojechałeś sobie nieźle, to chociaż podaj, czemu, co i jak - tak jak np. Avager - bo przyjmuję tylko konstruktywną krytykę. Poza tym, gdybym wrzucał wszystko do pierwszych grafik to by mnie chyba za spam zbanowali. Przyznaję, że te 2 ostatnie są poniżej przeciętnej, ale nad mieczem się trochę wysiliłem i nie będę tolerował nieuzasadnionej krytyki.

Cytuj:
Jest dział na pierwsze grafiki, tam może sobie potrenuj a potem zakładaj tematy z 'zleceniami'
A myślisz że po cholere zakładałem ten temat? Gdybym przez pół roku wrzucał wszystko do pierwszych grafik (tyle nawet ten temat nie ma) to by mnie za spam zaje*ali chyba.

Ostatnio edytowany przez Descartes - 04-05-2005 o 17:58.
Descartes jest offline