Zobacz pojedynczy post
stary 04-05-2005, 18:58   #26
Liado
Użytkownik Forum

Liado's Avatar

Data dołączenia: 16 10 2004

Liado ma numer GG 5663472
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Magus
* Liado dostaje zalamki

Primo:
Ze jak? Jesli juz to:
Zjawiska paranormalne to termin stosowany w literaturze pseudonaukowej i naukowo kontrowersyjnej, obejmujący zjawiska, których istnienie jest postulowane zwykle na podstawie relacji świadków, ale nie zostało potwierdzone w rzetelny, naukowy sposób.

Mysl co piszesz!

Secundo:

Jesli mozna wiedziec to o czym szanowni trzynastolatkowie chca gadac poza UFO (pewnie nawet nie wiecie co to znaczy) i zjawach potocznie zwanych duchami? Bo jesli tylko o tym to uzyjcie opcji szukaj a znajdziecie rozmowy w OWION. Naogladaliscie sie "nie do wiary" i chcecie grupe zakladac...
Brak mi slow...
Primo
Wiem że się piszę paranormalne ale poprostu lubię używać takiego zwrotu tak samo jak "otusz".
Secundo
UFO jest to skrót od Unidentificated Flying Object czyli Niezidentyfikowany Obiekt Latający. Tego terminu używa się jako określenie statków powietrznych o przypuszczalnie nieziemskim pochodzeniu najczęściej wydywane są w kształcie spodka. A poza UFO i duchami jest jeszcze takie coś jak Magya na której się nie znam ale może ktoś z użytkowników tak, istnieją również dziwne potwory takie jak Potwór z Loch Ness, El Chupacabra czy Yeti, jak i dziwne miesca, zjawiska jak na przykład trójkąt bermudzki, dziwne deszcze (np. żab, krokodyli, nasion,), "piłki olbrzymów", samospalenie, wechkuły/podróże w czasie, deja vu, kręgi zbożowe. I parapsychologia czyli OOBE, odmienne stany świadomości, hipnoza, wizualizacja, jasnowidzenie, telepatia, telekineza, afirmacje, LD,czakry. To oczywiście nie wszytkie tematy ale chyba tyle wystarczy żeby cię przekonać??
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matek Uciekaido
Tutaj niestety masz racje...

Wiekszosc osob zapewne sie napali a pojecie bedzie miala male. Ale z obserwacji kilku tematow wiem, ze znajda sie takze osoby z ktorymi da rade rozmawiac.

JAk chcesz to mogę ci walnąć kilku stronową rozprawkę na temat technik wchodzenia w stany Alfa i THeta i opisanie ćwiczeń i możliwości jakie te stany dają(oczywiście że nie napiszę bo mi się nie chcę ale jestem do tego zdolny).

Ostatnio edytowany przez Liado - 04-05-2005 o 19:03.
Liado jest offline   Odpowiedz z Cytatem