Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nerio
Od dłuższego czasu można zauważyć, że powiększa się grono ludzi, którzy myślą, że wszystko im wolno (głównie chodzi o ataki podczas skilowania z potworkami). Z reguły jesteśmy w jakimś oddalonym miejscu, ćwiczymy swoje skile .... w między czasie robimy coś (często nie przy komputerze) i jakiś zafajdany kretyn wykorzytsuje moment i nas zabija  . Ciężko zapracowane skile i lvl idą do ........ piachu. Gość siedzi sobie już spokojnie w depo wylogowuje się, zgarniając przy okazji jakiś item. Jeżeli go dorwiemy to twierdzi, że mu konto shackowali ...  No i potym trochę długim wstępie pisze z prośbą do użytkowników forum, czy nie znają jakiegoś programu lub czegoś takiego, żeby powiadamiało dzwiękiem o ataku ..... W ten sposób była by jakaś szansa na ucieczkę czy obronę. Być może nie jest to w pełni zgone z zasadami tibi, ale to nie to samo co jakieś makro (z masą funkcji).
Z góry dziekuję za pomoc
|
Chciałbym ci powiedzieć że mnie to szczerze gówno obchodzi ale AFKerów należy zabijać dlatego że zachowują jak samoluby... sami nie grają a innym też nie dadzą a kiedy niema cię przed kompem to tylko twoja i wyłącznie twoja wina... wpierw myślałem że chodzi ci np. podczas expienia albo cuś ale nie o AFK 
Ostatnio edytowany przez Bucik - 05-05-2005 o 23:15.
|