Zobacz pojedynczy post
stary 07-05-2005, 22:30   #77
Venderer
Użytkownik Forum

Venderer's Avatar

Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell

Profesja: Knight
Świat: Refugia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anaconde
Człowieq! Czy ty myślisz? Ja napisałem, że mi sie nie podoba od 2 części, pozatym mój nick brzmi ANACONDE, a nie jak uważasz ANAKONDA. Co do postów to przez Vitihuda, dałem komenta, a on musiał gadać "rób swoje!" "co ci sie nei podoba?!" . Jestem płci męskiej, dlatego napisałem Anaconde...
@Demongo
Rób w .bmp to będzie git. W jpg to się psuje troche, wole patrzeć na normalnego orka, a nie rozmazanego stworka. Co do advenców to zrób orca warriora vs. cyklopa, wypadnie halabarda i sie stanie zerkiem . Fajnie by było, gdyby tamten, któremy pomógł to by tym razem pomógł zabić cyklopa. Co o tym sądzisz? :>

No to za zwrócenie się przez "Mrs" to przepraszam i oddaje honor....

A co do gadki do autora to coś dziwnie szybkoi zmieniłeś zdanie i jescze jedno... Czemu odrazu w zerka? A shaman?? Mógłby znależć Magic light want i np. cialo snake'a i stać się shamanem ... Mógłby też znależć np. jakąś podziemną grupe Orców planujących atak na...... No to już zostawiam autorowi tematu