offtopic
Zdenerwowały mnie słowa Kolutib/liado'a, myślisz że to wszystko trzeba brać dosłownie? Jest napisane że Adam i Ewa wyszli z Raju [...] No i coś tam o jakimś mieście, dziecko jak ty pomysli: "przeciez to niemozliwe ze tam jest miasto skoro oni sa pierwszymi ludzmi". Tak, niemozliwe, bo to nie jest pisane dosłownie! I przypomniałeś mi słowa takiego jednego gościa "debile wierzą w jakiegoś gościa który dał się zabić". Czy to że nie wierzysz uprawnia cie do obrażania wierzących?
Dobra starczy tego, na temat:
Mam kolege który się ciął, ale zauważyli to jego rodzice i w pore przyjechała karetka itd. Próbował to zrobić bo nie został zaakceptowany przez klase, wiekszasc ludzi z klasy poprostu go pobila tak ze trafil do szpitala z podejrzeniem o jaskre. Pewnie myslal ze juz tak bedzie do konca, nie wiem... Wg mnie to jest wyjscie, jednak najgorsze z mozliwych, wg wiary chrześcijanskiej odbierając sobie życie odrzucasz dar od Boga trafiajac do piekła. Jednak sa chrzescijanie popelniajacy samobojstwa. Czy robiac to zapomianaja o tym ze trafia do piekla?
|