Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Radix
A Ty akurat zawsze siedzisz przed Tibia. Ani na moment od niej nie odstepujesz. Jezli chce Ci sie isc za potrzeba w godzinach szczytu wychodzisz z Tibii idziesz sie zalatwic a po powrocie czekasz w kolejce bo jestes 254. Nie chce mi sie w to wierzyc. Albo nie wiesz co to znaczy dlugotrwaly i nudny czas skillowania albo masz pacca i logujesz sie kiedy chcesz. Skoro jest ograniczenie czasowe do 15 minut to nie powinno sie zabijac ludzi jesli sobie stoja. Moze to byc wina reseta kompa albo cosik. Jesli "mieczyki" Ci nie znikna badz cos w tym stylu a komp Ci sie zwiesil to co poradzisz ? Maja Cie zabic za zlosliwosc rzeczy martwych? Nie sadze. Czy ktos jest afk czy nie jesli go zabijesz stajesz sie PK. Takie jest moje zdanie.
|
Nie, nie siedzę w kolejce bo mam pacca... Ponadto i tak uważam, że afkowanie powinno być banowane, gdyż jest po prostu chamstwem... Gdyby tacy ludzie jak Ty, nie afkowali, na macro, lub trenowali afk, to nie było by kolejek... Pamiętam jeszcze czasy, kiedy na eterni fire sword kosztował 20k, wtedy na światach siedziało 600 osób maks... A takich ludzi afkujących zabijam bo są po prostu chamami...