Zobacz pojedynczy post
stary 03-03-2004, 13:26   #15
Xander
Użytkownik forum

Data dołączenia: 15 09 2003

Domyślny

Grafika- mi sie podoba tibia ma swój klimat , ale bierze mnie lekka zazdrosc jak widze mu.Cip-team mugł by ulepszyc grafike.
Wprowadzenie dzwieków po stronie KLIENTA , tak jak w HB cz MU , nie spowodowalo by to zwiekszenia laga , a podnioslo by poziom gry.
Wbudowanie w tibie procedur Team Speak , <chodzi o komunikacjie glosowa przez internet , i naprawde to by laga nie zwiekszalo np w CS czy MoH dziala to wysmienicie i nie podwoduje laga , a te gry sa bardziej wymagajace wzgledem bandwidth niz tibia>
Nowe PACC area , tak 1-2 wyspy , mi sie marzy cos w rodzaju poh tylko dla pacc <Imho poh to jedne z leszych expowisk>.
Wprowadzenie eventów < takich jak w UO , MU czy HB> Np zacmienie slonca i na ulice wylegaja Undead , ale tesh zeby te eventy byly zapowiadane tak jak w wyzej wymienonuch grach , zeby low lv nie logowaly sie wtedy albo uwazayly na siebie.
Zwieszkszenie pojemnosci serwa do 1k , ale tylko dla pacc .
Czary , kilka fajny czarów niekoniecznie przydatnych ale zwiekszajacych spektrum , mi sie marzy Great Energy Ball < cos na rodzaj GFB ale na energie Mass gs lur plx >
Odciecie paladynowi hmm , fb i destroy fiedl, ale w zamian wprowadzenie nowej amunicji dla paladyna , nowe arrowsy i bolty , wewentualnie nowa bron miotana .
Jakis MOCNY dobry club , w porównaniu z Swordami czy Axe cluby wypadaja cienko < a o quescie na silver mace nic nie slychac ale i tak pewnie od 100+ lv>.
Wiecej DOMKÓW , naprawde cieżko jest o dobry domek , ale wlasnie 2 wyspy dla pacc rozwiazaly by ten problem.
Kilka nowych stworków w skali wagowej dragon+ cos co daje 700-1500 xp , bo na hi lv naprawde nie ma czego jush bic.I demon overlodr czy cokolwiek silniejsze od demona , niestety po 120+ lv tylko demony do expienia a to na dłuższom mete jest nudne .
Wiecej outfitów dla pacc <te co zostaly dodane rox , im wiecej tym lepiej>.
Kilka fajnych czarów spontanicznych dla rycka , np cos cos daje +2 albo +4 do skila na 2 min i kosztuje okolo 100-150 mana , oczywisie pacc only < Cip-team da tylko nowe itemy spele i bonusy jezeli toprzyciagnie wiecej płacących klientów , dzieki którym ta gra istnieje>.
Strefa do dueli , nawet na non pvp gdzie zgon sie nie liczy < nic nie tracisz> pozwolilo by to zwiekszyc fun z gry i prawdopodobnie zmniejszyc ilosc pekerstwa,ja to widze jako wyspe dla pacc gdzie sie teleportujesz i mozesz z innym walczyc , duelowac i nic nie tracisz< oczywscie tam expa i hitów do skili sie nie zdobywa> to prawdopodobnie by zmniejszylo ilosc pekerstwa na pvp.
Xander jest offline