Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nerio
Od dłuższego czasu można zauważyć, że powiększa się grono ludzi, którzy myślą, że wszystko im wolno (głównie chodzi o ataki podczas skilowania z potworkami). Z reguły jesteśmy w jakimś oddalonym miejscu, ćwiczymy swoje skile .... w między czasie robimy coś (często nie przy komputerze) i jakiś zafajdany kretyn wykorzytsuje moment i nas zabija  . Ciężko zapracowane skile i lvl idą do ........ piachu. Gość siedzi sobie już spokojnie w depo wylogowuje się, zgarniając przy okazji jakiś item. Jeżeli go dorwiemy to twierdzi, że mu konto shackowali ...  No i potym trochę długim wstępie pisze z prośbą do użytkowników forum, czy nie znają jakiegoś programu lub czegoś takiego, żeby powiadamiało dzwiękiem o ataku ..... W ten sposób była by jakaś szansa na ucieczkę czy obronę. Być może nie jest to w pełni zgone z zasadami tibi, ale to nie to samo co jakieś makro (z masą funkcji).
Z góry dziekuję za pomoc
|
Ta szczególnie ty tak myślisz, że jesteś n00bkiem i możesz zaśmiecać forum.
Jak u mnie masz rooka na wszystkich postaciach.
See you in tibia!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thomasi
sory ale texty typu ze tych co afkuja banowac to mnie dobijaja po 1 mam siedziec z pampersem przy kompie po 2 limit 15 minut jest wlasnie po to ze czasami moze sie cos wydarzyc co sprawa ze musisz odejsc odkomputera i to jest LEGALNE bo po to ten limit czmeu niby gm (przynajmniej powinien) czekac przy osobie posadzonej o macro stac 15 min??ale jednak napewno zostawiajac postac nawet na sek bez ochrony narazasz ja ale wyobraz sobie sytuacje najlepsyz knight na kolejnego skila czek duuuuuuuuuuuzo wiecej godzin niz nawet umiesz sobie wyobrazic  i co ma przez kazda sekunde bacznie patrzec w monitor??to ja szczescia rzycze tym co tak sadza
|
Uważam podobnie, a co do GM, to jak widzi, że postaci wyskakują co jakiś czas teksty typu "Adori Gran" i nie daje oznak życia, to nie będzie czekał za długo

.