Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Kulikos
Hmmm... Czyli nie trzeba jak sorkiem gdzies isc i zdobyc tą możliwosc bycia flame, ice i tym ostatnim? Bo jak przeczytalemco mozna zrobic na 10 lv to tam pisalo tak:Visit Capitam Kunabarl when you reach lv 10 and he'll let chose your speciality.Choseind speciality reckiures 3000coins.
Tylko gdzie znalesc tego kapitana? prosze o szybkom odpowiedz
|
Wyżej już napisałem, Należy zejść z górnej części miasta po schodach prowadzących do Proconsula, skręcić w lewo i kierować się wzdłuż tych schodów i tam znajdziesz wielką istotę - właśnie tego kapitana i rozmawiając z nim wybierasz coś w stylu "I WANT TO CHOOSE MY PROFFESION".\
P.S. Popracuj trochę nad Polską i Angielską Ortografią...
Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Vomusu
jak nie widzisz osoby to piszesz /pm nick a nie klikasz na privaite i piszesz nick...
|
O ile zakład, że jak kilkniesz PRIVATE i wpiszesz nick to włącza się prywatna rozmowa?
Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Vomusu
eeh na 10 lvlu postaraj się o party w moradon. zrób około 20 lvl, dobre uzbrojenie i potem możesz iść do Breth Village.
|
Nie zgadzam się całkowicie, ponieważ:
- na 10 lvlu jak już wcześniej mówiłem należy iśc do Kapitana i wybrać profesję (Nie jest to konieczne, ale bez tego nie skorzystamy z czarów typu FLAME, LIGHTING i GLACIER)
- robimy w Moradon 15 lvl, a następnie teleportem udajemy sie do PIANA VILLAGE i expimy na Gavoltach, następnie Werewolfach, a na końcu np. na Ape. Im dalej oddalimy się od wioski, tym lepsze będą potworkim, co także oznacza to, że jest tam bardziej niebezpiecznie.
PROSZĘ, ABY OSOBY KTÓRE MNIE POPRAWIAJĄ ROBIŁY TO Z SENSEM I UPEWNIŁY SIĘ CZY TO CO NAPISAŁEM JEST NA PEWNO BŁĘDNĘ, PONIEWAŻ ZDAŻAŁO SIĘ, ŻE PISAŁEM DOBRZE, A KTOŚ TO ŻLE PORAWIAŁ WPROWADZAJĄĆ INNYCH GRACZY W BŁĄD.