Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Bigvirus
(cut) jeśli hodzi o lurowanie to luruje na Danubi czasem tesz na Hiberi bo tam najwieksza brehtana jest jak komus to sie nie podoba to trudno ale w ta gre gra za durzo noobuw kturyh trzeba tepic ...... Niekturzy robia postac na 30 lvl przez pół rooku dla mnie taka postac sie robi w 1 tydzien wiec mam troszke czsuw by se robic postacie tylko dla lurowania...(cut)
|
Widze ze z ortografia sie nie lubisz.
A teraz pobawie sie w proroka:
Opcja numer 1
Dostales to konto od kumpla ktory konczyl grac w tibie, bo przeciez tacy mistrzowie jak ty robia 30 lvl w tydzien a nie 20 w pol roku (kto nie wierzy niech zobaczy na community page kiedy jest ostatni zgon normalny na tych postaciach).
Opcja numer 2
Znudzilo ci sie obrywanie od mocniejszych i najarales sie jak ci ktos powiedzial jak zarabia na lurowaniu potworow.
Cytuj:
bo ten GM jest nieco tepy bo zlapac mnie nie moze
|
To sie jeszcze tak spytam czy zlurowales cos wlasnorecznie z PoH do bram Venore czy poszedles lurowac i gineles 2 ekrany od spawnu (knight na 15 lvl z kilkoma GS na ogonie daleko nie zaszedl).
Ps.
Osoby ktore straszyl kolegami tez sie powinny bac i to bardzo, wiekszosc z jego wymienionych kolegow ma miedzy 15 a 25 levelem.