Zobacz pojedynczy post
stary 10-05-2005, 15:08   #11
Vormencik
Użytkownik Forum

Vormencik's Avatar

Data dołączenia: 03 10 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bulboglowy
1. Nie dostaniesz bana o ile umiesz dobrze liczyć unjustified'ki.
2. Licząc, że będziesz zabijał 1 osobę/dzień, 5 dni w tygodniu to zgarniesz ok. 10 bp UH. Drugi tydzień tylko 4 osoby i dalej nie masz red skulla.
3. Cztery godziny na rooku w zamian za 20 bp UH (czyli 50k) w ciągu dwóch tygodni + nie masz red skulla.

Powiedz jak ty myślisz.
Zastanawia mnie jedno ... po co ktoś miałby robic 4 chary, wylazic na maina, robic druty, wydawac mnostwo kasy na blanki+czar UH zeby sobie po prostu MCowac ?? Jak widzi sie 11 lvl druta stojacego afk i robiacego UH to odchodzi sie z daleka zeby krzywo nei spojrzec ... Taki naprzyklad Distaster Da'Rose. Wyzwal jakiegos kolesia na duela za to, ze zabil mu uhmakera ... 11 lvl druty maja prawie zawsze protectorow/rl charow. ja np na Iridi, zreszta na Titani tez tworzylem chara, a moja dziewczyna przechodzila mi rooka, ja robilem 11 lvl i 11 m lvl po czym UH !!! UH UH !! po zrobieniu kolo 40 m lvla podejrzewam ze ona zacznie grac i bedzie miala zabawe .. tak samo na titani ... zrobilem 11 lvl druta, a na 37 mlvlu ona poprosila mniei zebym dal zagrac ;] no i robila lvlki dosyc szybko, potem juz z HMM ale za cieniutka jest zeby zrobic jakies 40 lvl .. po prostu z 20 wyjsc nie mogla ;]

Dlatego proponuje NIE ZABIJAC UHMAKEROW !! Lepiej zrobic lvl z 30+ i Runemakera skolowac w zamian za protekta
nick: Vorment Firefist
Uoch. Stare :S
Prof: No Vocation
lvl:skills:1, 10/10 0mlvl
best solo,team: nie ma/best team RAT
nick: Vorment Firefist

Pozdro dla all hackerow w Tibi no i szczegolne pozdro dla asslickerow takich jak Macho Firefist.

Ostatnio edytowany przez Vormencik - 10-05-2005 o 15:10.
Vormencik jest offline