Każdy kto miał styczność z policja poprze to hasło. Dlaczego? Jestv wiele powodow, może po koleji; polska Poliska najpierw robi(jeżeli cokolwiek robi) potem mysli, działaj po najmniejszej linni oporu, bo dla nich liczy sie prewencja, nieważne czy to spisanie dzieci wracajacych z przedszkola, czy wlepienie mandatu babci, która sprzedaje na straganie, zeby miec na leki.
A ja przyjdzie co do czego to ich nie ma. Prosty przykład, wjazd na moje osiedle(czesta rzecz) ekipa cięzko obiła tych co sami sie błakali po osiedlu, wezwana Policja pzryjechała, to fakt, ale nawet nie ruszyli sie z aut, tylko siedzieli i "pilnowali pożadku", jak to oni nazywaja.
A etra inna historia, wraca 2 kolesi do domu, godzina ok. 22, natykaja sie na patrol policji, jeden nie miał dokumetów- pałowanie.
Jeśli ktos naoglądał sie różnych science-fiction programów i seriali o pracy policji w stylu Borewicza i W11 i jest przekonany że polska policja jest świetna i wspaniał zapewne nie zgodzi się z hasłem CH.... W... D... P...(Chodzmy Wszyscy Do Pubu).
Ostatnio edytowany przez Repos - 10-05-2005 o 19:43.
|