Zobacz pojedynczy post
stary 10-05-2005, 20:33   #161
Bucik
Użytkownik Forum

Bucik's Avatar

Data dołączenia: 02 01 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Crasher
Witam!
Czytałem wasze odpowiedzi i powiem to samo co wiekszosc-Palladyni zadza Tibią! Moga uzywac najpopularniejszych runow i czarow w grze(SD, HMM, UH).
Walcza na dystans co satwia ich w bardzo dobrej sytuacji gdyz juz od najmniejszego lvl moga ubijac lepsze potworki(cyce, guardy). Lepsi od knightow wiadomo dlaczego, lepsi od magow i druidow poniewaz nie traca tyle czasu na mozolne wykuwanie runow!!!!Bierzesz kusze, luk 300 strzal lub beltow i smigasz!;] Wypowiedz moze troche pokrecona ale napewno sie polapiesz a tak wogole mam takie pytanie jak Pallem najszybciej dobic do skilli ok 55/40. Z gory dzieki. pozdro dla wszystkich miatajacych na dysans
jeżeli sorc ma pacca to palek może tylko powąchać jego smrud i swój jaki przejdzie mu po gaciach kiedy zacznie atakować ciebie właśni taki sorc z UTANI GRAN HUR... chodzi mi o to że na wyższym lvlu sorc nie robi run ale je kupuje to juz jedna sprawda... sorc jest najlepszy no ale że mnie niestać na pacca to jestem zmuszony do grania knightem i uważam że jest lepszy od palka...

gram na arcanii i niestać mnie na pacca...
Bucik jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.