Temat: Aldora War
Zobacz pojedynczy post
stary 10-05-2005, 21:56   #21
Rikimaru
Zbanowany

Rikimaru's Avatar

Data dołączenia: 29 11 2003
Lokacja: Międzyzdroje

Imię: Saigai
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Air
Świat: Titania
Poziom: 66
Skille: 86/67
Poziom mag.: 17
Rikimaru ma numer GG 3171131
Domyślny

Shu: "Wielcy mistrzowie milczą, wiele mówiący nie wiedzą. Prawdziwej siły nie widać". Oceń moje pvp gdy obejżysz któryś z moich filmików, a były tutaj z moimi walkami dwa o ile się nie mylę.

Cóż, np moim zdaniem kompletną głupotą było puszczenie tego kolesia na black hp przy zamku tibianusa, wystarczyło zejść i walnąć gfb/bursta i by się wywrócił. Błędem było nie wykorzystanie siły dwóch sorców, rozdzielenia się i praktycznie brak użycia ue, nie raz mieli sytuację w której mogli obydwoje walnąć ue a tego nie zrobili, no cóż moim zdaniem byli słabo zgrani. Popatrz na sorców, z tego filmiku co "potop.rec", albo z filmu z wojny z Danubii tam jest zgranie. Ja nie mówię że Masakrowiec jest zły, ale tym sorcem ma max 750 hp co jest dużą ilością, a prawde mówiąc nie pokazał nic czego by nie zrobił przeciętny gracz, w końcu miał ogromnę siłę ognia, ale wykorzystał ją tylko częściowo. Możecie się bezkresnie nim podniecać ale chyba nie widzieliście dobrego pvp, jak chociarzby Drrakon pkujący jakimś drutem/sorcem około 25 lvla.

Pvp to sztuka wykorzystywania jak najlepiej dostępnej postaci i runek,a nie bicie dwoma sorcami 100+, takiego 100 RP bo nie jest to wielka sztuka, ubić kolesia którego ma się na jedno kombo.

Ostatnio edytowany przez Rikimaru - 10-05-2005 o 21:59.
Rikimaru jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.