Temat: Aldora War
Zobacz pojedynczy post
stary 11-05-2005, 00:32   #24
Masakrowiec
Użytkownik forum

Masakrowiec's Avatar

Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: Above the clouds.

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rikimaru
Shu: "Wielcy mistrzowie milczą, wiele mówiący nie wiedzą. Prawdziwej siły nie widać". Oceń moje pvp gdy obejżysz któryś z moich filmików, a były tutaj z moimi walkami dwa o ile się nie mylę.

Cóż, np moim zdaniem kompletną głupotą było puszczenie tego kolesia na black hp przy zamku tibianusa, wystarczyło zejść i walnąć gfb/bursta i by się wywrócił. Błędem było nie wykorzystanie siły dwóch sorców, rozdzielenia się i praktycznie brak użycia ue, nie raz mieli sytuację w której mogli obydwoje walnąć ue a tego nie zrobili, no cóż moim zdaniem byli słabo zgrani. Popatrz na sorców, z tego filmiku co "potop.rec", albo z filmu z wojny z Danubii tam jest zgranie. Ja nie mówię że Masakrowiec jest zły, ale tym sorcem ma max 750 hp co jest dużą ilością, a prawde mówiąc nie pokazał nic czego by nie zrobił przeciętny gracz, w końcu miał ogromnę siłę ognia, ale wykorzystał ją tylko częściowo. Możecie się bezkresnie nim podniecać ale chyba nie widzieliście dobrego pvp, jak chociarzby Drrakon pkujący jakimś drutem/sorcem około 25 lvla.

Pvp to sztuka wykorzystywania jak najlepiej dostępnej postaci i runek,a nie bicie dwoma sorcami 100+, takiego 100 RP bo nie jest to wielka sztuka, ubić kolesia którego ma się na jedno kombo.

No to dales mi powód do smiechu Masakrowiec ma duzo hp, bla bla bla I mogli robi ue bla bla bla...

Hahahah widac ze nie masz pojecia o tym co mówisz. Po pierwsze 750 hp to mniej wiecej 4 sd od tych palków z którymi sie ganialem wiec nie jest trudno pasc jesli kazdy z nich ma tibiasuit i wystarczy ze ma cie na ekranie by mógl cie trafic, nie sadzisz ?? Gdybym chociaz raz mial na Ekranie Ulatha,Kiperlane,Herodesa i jakiegokolwiek palla padłbym na 1 combo, czaisz ??

a co do UE to zauwaz ze moglem z tego czaru zdjac full noobów bez których niegdzie nie odbiegal zaden z przeciwników. Zauwaz tez ze czar ten mógł zabic Nemtora który praktycznie moze pasc od 1 ue.

Z tego co widze potrafisz tylko gadac

P.S. pozdro dla all Polaczków w BW, kocham was :*
Masakrowiec jest offline   Odpowiedz z Cytatem