Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rikimaru
Shu: "Wielcy mistrzowie milczą, wiele mówiący nie wiedzą. Prawdziwej siły nie widać". Oceń moje pvp gdy obejżysz któryś z moich filmików, a były tutaj z moimi walkami dwa o ile się nie mylę.
Cóż, np moim zdaniem kompletną głupotą było puszczenie tego kolesia na black hp przy zamku tibianusa, wystarczyło zejść i walnąć gfb/bursta i by się wywrócił. Błędem było nie wykorzystanie siły dwóch sorców, rozdzielenia się i praktycznie brak użycia ue, nie raz mieli sytuację w której mogli obydwoje walnąć ue a tego nie zrobili, no cóż moim zdaniem byli słabo zgrani. Popatrz na sorców, z tego filmiku co "potop.rec", albo z filmu z wojny z Danubii tam jest zgranie. Ja nie mówię że Masakrowiec jest zły, ale tym sorcem ma max 750 hp co jest dużą ilością, a prawde mówiąc nie pokazał nic czego by nie zrobił przeciętny gracz, w końcu miał ogromnę siłę ognia, ale wykorzystał ją tylko częściowo. Możecie się bezkresnie nim podniecać ale chyba nie widzieliście dobrego pvp, jak chociarzby Drrakon pkujący jakimś drutem/sorcem około 25 lvla.
Pvp to sztuka wykorzystywania jak najlepiej dostępnej postaci i runek,a nie bicie dwoma sorcami 100+, takiego 100 RP bo nie jest to wielka sztuka, ubić kolesia którego ma się na jedno kombo.
|
No to dales mi powód do smiechu

Masakrowiec ma duzo hp, bla bla bla I mogli robi ue bla bla bla...
Hahahah widac ze nie masz pojecia o tym co mówisz. Po pierwsze 750 hp to mniej wiecej 4 sd od tych palków z którymi sie ganialem wiec nie jest trudno pasc jesli kazdy z nich ma tibiasuit i wystarczy ze ma cie na ekranie by mógl cie trafic, nie sadzisz ?? Gdybym chociaz raz mial na Ekranie Ulatha,Kiperlane,Herodesa i jakiegokolwiek palla padłbym na 1 combo, czaisz ??
a co do UE to zauwaz ze moglem z tego czaru zdjac full noobów bez których niegdzie nie odbiegal zaden z przeciwników. Zauwaz tez ze czar ten mógł zabic Nemtora który praktycznie moze pasc od 1 ue.
Z tego co widze potrafisz tylko gadac
P.S. pozdro dla all Polaczków w BW, kocham was :*