Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rikimaru
Nie wiem czy ty masakrowiec jesteś ślepy czy głupi ale parenaście minut się ganiałeś z kolegą z jakimś knightem i nie było ue. Po drugie na jaką cholerę nosicie te stone skinny, dla ozdoby? A srzelanie przy pomocy aimbota do sorca na 120 lvlu z gran hurem, to nie jest łatwa sprawa uwież mi, próbuj zrobić info o 120 sorcu na gran hurze klikając shift+lewy na battle, zobaczysz jaki efekt. Ja nie mówię że masz biegnąć w stado przeciwników i walić ue, bo widziałem że były tam n00by bez skulli, ale nie raz ganiałeś się z przeciwnikiem i tylko traciłeś sdki, zamiast ue. Gdybyście byli dobrze zgrani to byście walili ue bez użycia stone skinów, wystarczy że jesteście na krańcach ekranów. Nie oceniaj mojego pvp jeżeli go nie widzisz. Powiedz mi dlaczego nie padł fedeso, dlaczego nie padł jonny carter i jeszcze pare osób? Nie wiem o jakich ty 4 sd mówisz bo ludzie którzy w ciebie strzelali zwykle walili 100-170 więc nie wiem o jakich 4 sd mówisz.
|
Noobie oni maja tibiasuit strzelaja do mnie wciskaja "delete" albo inny przycisk,a co do Johnnego to nie padl bo schowal sie miedzy noobów i balem sie o gfb
Powiedz mi z jakiego jestes servera i kim grasz to sprawdze twoje pvp