Zobacz pojedynczy post
stary 11-05-2005, 19:24   #95
CHESTER from rubera
Użytkownik Forum

CHESTER from rubera's Avatar

Data dołączenia: 18 06 2004
Lokacja: Szczecin

Stan: Na emeryturze
Imię: Zapele
Profesja: Knight
Gildia: Spectrum
Świat: Celesta
Poziom: 66
Skille: 85/84
Poziom mag.: 6
Problem

Ja zostałem spisany za przechodzenie po trawniku.. ;/ cooz takie życie Denerwuje mnie ta hip-hopowa popkultura - dzieci begajace w bluzkach hwdp klnąc i bijąc innych raperów spiewajacych jacy policjanci czyt. pały sa źli i niedorobieni i wszystkich moich kolesi popierajacych ten sposób myslenia rzygac sie chce! .Wszyscy wypowiadaja sie źle o policji ,racja nie sa skuteczni! ale jakby ich nie było to by sie hip hopy zesrały kompletna anarchia! Wszyscy snują historyjki wiec ja tez :> Idzie sobie dziadek po 21 podchodzi 2 łysych gosci i proszą ofree itemsy czyt. komórkę i kase nagle podchodzi 45-letni żołnierz i w pysk dresowi oboje uciekli hmm może by policje zastąpic policje żołnierzami nudzącymi sie w barakach ? kolejna scena -- Drzwi posterunku policje w mojej okolicy CALUTKI popisany hwdp i mase innych oszczerstw.3 miesiące temu była sprawa o pobicie policjanta! I kto oczekuje żeby policjanci byli oddani zawodowi , profesjonalni i silni nikt nie chce być "psem" a jak juz jest to sie boi o siebie Bo co pałka pobije - basketball lepszy postrzeli ? kaliber 8 smieszne... na rynku kupisz call 9,5 bez problemu.Żaden wykształcona i silna osoba nie chce być policjantem... Powinnismy dążyć do ameryki nie , nie tej hip-hopowej ktora jest na przedmiesciach 3 miast lecz do tej w której ludzie kochaja policje kazdy che byc nim , gdzie policjant zarabia jak prawnik i jest szanowany a ludzie jak tylko cos dziwnego usłysza zaraz dzwonią pod "911". Mam nadzieje , że ta idiotyczna moda minie a policjam bedzie przyjaciel a nie...pies hwpd ..grrrj**
CHESTER from rubera jest offline   Odpowiedz z Cytatem