Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Saneris
A ja uważam że może miś jest dla.. kolekcjonerów? Nie śmiejcie się.. ja miałem MPA dopiero na 100 lvlu~ ponieważ wolałem wcześniej się zaopatrzyć w red robe, green spell wand, ring of the sky, blessed ankh, itp.. jak miałbym do wyboru wydać 800k na MPA czy yellow rose (na przykład).. kupiłbym yellow rose.. cieszę się że w Anni jest Anni Bear.. mam w tej chwili 102 lvl.. jak tylko dorobie 110-115 ide na Anni... jeżeli przeżyje wezme misia.. ale nie dlatego żeby go na coś wymienić.. ale dlatego że będzie się extra prezentował w domku na wystawce i na Harmoni nikt go jeszcze nie ma (są 4~ SOVy, 3~ SCA, 1 demon armor).
|
zolta rooza jest na harmonii i mozliwa zamiana za twoje mpa jesli naprawde moowisz

tak a propo...
co do anhi~
w prezencie jest misiu: wyglada tak samo jak teddy tylko po kliknieciu look jest inny opis, a co do wymiany to jest to bardzo intrygujace
a propo pharaon sword: to jest loot z faraonów przy okazji wykonywania questu na helmet
ps jak slucham tych wszystkich 12-15 latkoow ktoorzy w tibii maja max 20 lvl to mi sie odechciewa czytac to forum. jesli nie masz zielonego pojecia o tym co piszesz to nie pisz~!