Zobacz pojedynczy post
stary 13-05-2005, 17:12   #1
Miensien
Użytkownik forum

Data dołączenia: 13 05 2005

Evul nie dajcie sie zrobic w konia!

witam!

gralem sobie w tibie i stalem w depo i czytalem forum a tu nagle wyskakuje gosciu i mowi ze szuka ludzi do gildi , stalem obok to go zapytalem co i jak!
ten podaje mi strone i gada: zpisz sie najpierw zeby cie przyjeli ! strona bardzo podobna do tibia.com !podalem blendne dane i daje send i na pasku stanu pisalo polski server i skapowalem ze wysyla maila z danymi ! wiec to byl walek !drogi przypadek jaki mi sie trafil tego samego dnia kilka minut puznej dalej stalem pod depo i czytalem forum i nagle patcze na ekran i widze ze ktos mi podrzucil koperte na pudelko w depo w ktorej pisalo: ( nie pamietam dokladnie, w ang. bylo napisane)
ze moje konto uzywa kilku ludzi z ruzny komputerow i zebym wszedl na strone to co podali w liscie i zebym sie zalogowal to beda mogli sprawdzic ip zeby mogli okreslic czy naprawde kozysta kilku ludzi z jedneg konta, oczywiscie sprawdzilem w ten sam sposob co poprzednio i okazalo sie ze tez walek (strona tez bardzo podobna do tibia.com), proba oszukania ludzi!
Miensien jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.