13-05-2005, 18:59
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Oxygane
Pora na małe wyjanienia, sam nie chodze tylko chodzimy zawsze po trzech, wiec nim mi sie nie stanie, poza mną chodzi jeszcze Drom i MatKus, i to własnie Mat jest szefem całego gangu, 50% kasy idzie dla niego, reszta do podziału dla mnie i Droma. MatKus zmienia numery IMEI po których mozna namierzyć telefon, a Dromader kupił własnie drukerke do kartonu i prodokuje pudełka, mamy jeszcze zgrzewarke do foli, aby telefony wyglądały jak nowe. Pozatym MatKus część swojej doli z interesu przeznacza na utrzymanie tibia.pl. chyba nie wiecie ile kosztuje utrzymanie trzech serwerów dedykowanych, zaden szary obywatel nie jest w stanie tego zrobic, poza tym szukamy nowych ludzi na północy polski, narazie pełnili by role małych pionków, w razie czego mieli by popracie z naszej strony, a wiedzcie, ze liczymy sie w światku przestępczym. Sami jesteśmy pod opieką grubego z Nysy za co oddajemy 30% z całej puli, ale dzieki temu czujemy sie bezkarni.
|
hehe dobre to ci się udało... a tak wogóle jeżeli chodzisz z dwoma kolegami i jest was trzech to bardzo się ucieszę kiedy napotkasz jakieś 15 gości którzy będą wprost na ciebie biegli i każdy w ciebie z bara to ciekawe co we trzech byście zrobili...
|
|