Chciałbym aby na tym forum powstała nowa grupa. Należaly by do niej osoby robiące przyzwoite fake'i. Mogło by to także zapobiec wielu niezbyt ładnym fake'om. Zanim osoba wystawiła by je na forum Fake'i wstawiała by na forum prywatne, i inni udzielali by jej rad, co ma poprawić itp. Wiem, powiecie, że jest już MTA, to po co inna podobna grupa. Otóż, MTA nie zawsze przyjmuje osoby robiące fake. Przyjmują za fake niemal doskonałe

. Gdyby pomysł wypalił, na forum prywatnym można by było zamieszczać "kursy" robienia fake'ów, pokazywać swoje dzieła przed premierą na forum Fake'i i wiele innych. Jeśli takowa grupa zostanie założona chciałbym zostać jej "Leaderem", ponieważ w moim fake jest bardzo mało błędów i mogę oceniać czy jakaś osoba nadaje się na wejście do grupy czy nie. Proponowana nazwa grupy to Fake Masters. W zgłoszeniu trzeba by było podać link do swojego fake, i powiedzieć czemu chciałbyś należeć do tej grupy. Wszelkie sugestje proszę zgłaszać w tym temacie. Proszę aby w poście znalazło się czy chciałbyś aby taka grupa powstała a także proponowana nazwa grupy (to drugie niekoniecznie). Wyśle PW do Dr. Omadera z linkiem do tematu. Zobaczymy, czy on się na to zgodzi.
Jeśli taki temat już był to przepraszam, ale nie mogłem nigdzie znaleść. Jeszcze raz mówie aby nie było postów w stylu "Już jest MTA, więc takiej grupy nie będzie", bo wyjaśniłem czemu chciałbym aby ta grupa istniała.