Ludzie czy do was dociera, że dział questy nie powstał jako rozwiązanie questów ale jaki ich spis?
Cytując co bardziej ..hmm...żeby nikogo nie obrazić opuszczę epitety
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez AdamS
Cłkiem fajne ale PO CO?Są tam tylko jakięś wskazówki.Wedł€g mnie lepiej to zamieścić jakoś inaczej, nie w tabeli
|
Po co-po to żebyś się pytał. Czytaj cały temat.
Tylko wskazówki? A czego się spodziewałeś. Spis questów jest spisem, z wyszczególnieniem bramki, miejsca i nagrody.
@Zegenis
Licząc od mojego poprzedniego posta, jedyny inteligentny.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nirwana
Moim zdaniem tibia,pl spier... sprawe. Takie informacje jak np. banany rosną na palmach są idiotyczne. Pod tym wzglendem tibia.org wypiera tibie.pl. Popracujcie nad tym. wincej informacji !!!
|
Tibia.org nas nie przewyższa. My i oni to dwie różne ligi, których nie można porównywać.
(Dlaczego mam wrażenie, że zaraz będzie wysyp tematów "Dlaczego Tibia.org jest lepsza od Tibia.pl" -proszę tego nie robić. Skoro ci się tu nie podoba-fora ze dwora, nikt nie będzie płakał)
Więcej informacji-To jest tylko spis questów, a nie opis jak je przejść.
@Fryteczka
Zastrzeżenie zgłaszaj w odpowiednim temacie.
@szczurek tikitaka
Ludzią z IQ doniczki dziękujemy(® Dwom)
@betrezen1
Sam sobie przeczysz. Skoro pomysł jest dobry(spis questów) to dział jest pod tym względem doskonały.
Gdyby pomysłem była solucja wszystkich questów-to w takiej formie byłaby kiepska. Ale, że to nie było naszym zamierzeniem-to sam sobie dopowiedz...zobaczymy czy jesteś inteligentnym człowiekiem