Zobacz pojedynczy post
stary 14-05-2005, 18:30   #102
DoL@R
Guest

Domyślny

Mnie raz dwóch skejcików zaczepiło jak wracałem do domu. Ale nieludzkim fartem wyszedł nagle mój brat ze skelepu z kolesiami i skejciki w******* dostały rotfl

chcieli mój plecak... czemu to ja nie wiem lol

@Było to na obrzeżach Wrocławia

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dobo
(..) (, nikt nie mówił że będzie łatwo.

Jak możesz DOBO REKLAMOWAĆ MEZA!

TFUU... BLEHHHH (wymiotuje do papierowej torebki...)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bucik
mój kolega też takiego miał tylko że byliśmy na rowerach i coś mu sie wkręciło w koło i podszedłdo niego (1 drech nie 3 tu już by była inna sytuacja) drech no i zabrał telefon ale nie zauważył że ja jestem jego kolegą bo byłem 30-40 metrów dalej i nim się obejżał kolega podbiegł z kopa (ćwiczy judo) no i gościo się położył... zanim wpadł w bójke zobaczył mnie i się przestraczył (niewiem czego bo 2x 13 lat a on miał może koło 23) no i spokojnie poszedł nim się obejżeliśmy to już 5 nas goniło jest to smutne i szczerze Ci współczuje na twoim miejscu bym odrazu na policje dawał bo nie sądze że są z poza twojego osiedla...

EDIT: w mojej szkole nieraz tibia mi uratowała tyłek bo kiedy ktoś mnie straszy pobiciem to ja go strasze dedem w tibii i to skutkuje bo ja strace zdrowie ale są duże szanse że powróci a on straci dużo czasu który nigdy nie wróci...
NA PRZYSZŁOŚĆ POWIESZ RODZICOM, BABCI ŻEBY ROZPRUŁA CI POSZEWKE W KURTCE i W NIEJ CHODŹ czasami to skutkuje jak wrzucisz kase w poszewke to gościo ciebie rozbierać nie będzie bo to już molestowanie...

A ja tutaj kłamstwo wyczułem. W Judo się nie kopie, tylko trenuje rzuty (sam trenowałem 3 lata...)

By Hege:
Edytuj posty, za triple to trochę pkt ostrzeżeń jest.

Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 14-05-2005 o 22:10.