Temat: co to afk?
Zobacz pojedynczy post
stary 14-05-2005, 19:41   #12
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole

Avager ma numer GG 1611291
Domyślny

Ale jaja (nie z założyciela topicu, ale z tych co tu pisze). Pozwólcie żę zacytuje :

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Trenei
LOL- Boze czlowieku jaki ty masz Lvl ???
ale AfK to znaczy ze twoja postac stoi gdzies a ty nie siedzisz przy kompie

Mój max lvl to 18 , i mogę się założyć że wiem więcej niż ty co masz lvl 50 ? 100? 150 ?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piotr.G
Znaczy to ze twoja postac jest nie ruchoma a ty robisz se obiad jesli masz 20lat

Wogle usuncie ten temat
Ja mam 15 (prawie 16) lat i robie sobie sam obiad.... Niektórzy umią a nie którzy "nie umieją" (wiem że pisze się nie Umią -.- ).

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez heliwurab
tak jak ktoś mówił : Away From Keyboard. polski: z dala od klawiatury. (wiem ze to bylo ). to znaczy, ze nie jestes przy komputerze, tylko gdzies indziej. ale AFK jest NIELEGALNE, wiec moga cie zbanowac,albo jakas mniejsza kare, niewiem. Ale niektorzy ludzie, moga zlurowac (pójść po jakiegos potwora, on bedzie cie gonil, a ty mozesz go gdzies "wziąść" ,np. do gracza AFK) potwora do ciebie, i wtedy ten potwor cie zabije, jak bedziesz dluzej AFK... to chyba wszystko.. aha. ludzie moga tez "ruszac" cię, z miejsca na miejsce, i moga cie tak do potwora jakiegos zaprowadzic... to wszystko chyba.
Czyli musisz chodzić do szkoły z klawiaturą, do kibla z klawiatura, do babci 500 km dalej z klawiaturą bo jak cię zatrzymają to cie do pudła wsadzą lub dadzą ci "bana" ..... LOL . Zastanów się co ty mówisz -.-. AFK Jest legalne ale MACRO AFK jest nielegalne (za to dostaje się bana), za samo AFK to cie mogą jedynie PK'nąć bądź zlurować ci coś albo Trapem ubić.

To wszystko.

P.S. Nie gram w tibie, gdyż to strata czasu.
Avager jest offline