Zobacz pojedynczy post
stary 15-05-2005, 09:17   #206
Evil Maul
Użytkownik Forum

Evil Maul's Avatar

Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
Domyślny

Każdy wie że najwieksze nOOby to Polacy !!!
Ale kazdy znas byl kiedys nOObem (i to przez duze O ) Tibia zmienila moj charakter gram od 10 msc i niemoge zpomniec tych chwil które zaczynalem w tej grze tera juz mnie nie dziwi nic chociaz dalej gram zauwazylem ze takiego nOOba mozna zrobic na najlepszego gracza !!! I tak moj kumpel mial 8 lv co level padal na jakims potworze , nieznal sie na czarach , gadal frie itens , caly czas lazil po dp i tylko czekal zeby ktos cos mu dal . Wiec pewnego dnia dalem mu p-set i steel helmet kretyn padl !! I to na 20 lv na rotwormie -.-'
Wiec zaczolem go uczyc jak grac !!!
Za kazde 2 h nauczania dawal mi 500 gp Chodzil ze mna na hunty patrzyl jak ja wale potwory , uczylem go angielskich slowek (nawet po prawil sie z angielskim mial 4 na pierwszy semestr !!!! ) Pozniej na 30 lv poszedl na draga ( chcialem zobaczyc czego sie nauczyl po miesiacu wiec zlurowalem mu nastepnego draga jak by co to bym go zabil I normalnie zaskoczyl mnie !!!! Zabil 2 dragi naraz !!! Pozniej juz na chat channel gadalem tylko z nim po angielsku,nie prosil juz o nic , nie kradl rzeczy z ludzi ani z potworow !!! to niesamowite co mozna zrobic przez jeden miesiac Z nOOba wyszedl Potezny Palek !!!!!!!
Evil Maul jest offline   Odpowiedz z Cytatem