Zobacz pojedynczy post
stary 16-05-2005, 16:01   #144
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

@Saviol007

EDIT:
@Up
Nie sądzę żeby ktoś chciał ci dawać kody żródłowe swojego otsa.

Cytuj:
jezuuu przy legsach niema you see "a" -.-'' tylko samo you see
Buehehe, myślisz, że jak się ma jeden z nowszych cvs to trudno to naprawić?

Cytuj:
na otsach niema trade
Na otsach są trade, niekoniecznie na wersjach publicznych w stylu Slacks itp.; itd.; ale tu wszysdkto zależy od cvs, ludzie potrafią tkaie rzeczy robić, nie wierzysz? Bo niekumaty jesteś z tegho co widzę

Cytuj:
chyba ze na Tda ale Tda ma inna mapke jesli to nie fake to napewno nie ots...
Zamilknij i się więcej nie odzywaj bo wiochę robisz dziecko z Polaków. TDA to ots? Mam się z ciebie śmiać czy płakać? Bo większej bzdury jak "Tda to ots" dawno nie słyszałem. A co do mapki: Pisałem chyba wyraźnie, że otsowej mapki wystarczy tylko ten kawałek, po którym on idzie. Czy ty wogóle czytasz co ja piszę zanim mnie mastahu zacytujesz?

Cytuj:
A jesli ktos sie upiera, az tak bardzo... to niech pokaze sska albo filmik z otsa na ktorym trade robisz z kolesiem
Myślisz, że byle 12 latek umie to zrobić w 5 minut? Mylisz się, ale jeśli tak bardzo potrzebujesz to napiszę ci (żebyś mógł się podrajcować troszkę), że Reks2004 z tibia.org.pl miał na swoim otsie (o ile pamiętam) tę możliwość. Widać, że albo mało o otsach wiesz, albo nie potrafisz czytać (obstawiam 2 możliwość).

Cytuj:
aha i jeszcze vip list prosil bym...
I viplist też nie jest nieosiągalny, da radę go zrobić, myślsiz, że to jest takie "niemożliwe"? Chłopaki z The Dark Age zrobili idealną kopię Tibii, myślisz, że to nadprzyrodzony wyczyn? Mylisz się.

Cytuj:
wiekrzosc tu pisze ze to ots bo czyta innych posty i przytakuje; a ja wam mowie ze to nie jest Ots. -.-
Byćmoże i nie jest to ots, to mógłby być ots, nie widzę problemu jaki miałby stanąć na drodze dobrego programera, który zażyczył by sobie coś takiego zrobić. W tym problem, że Kamsz wcale - przynajmniej moim zdaniem - nie jest dobrym programerem. Masz coś jeszcze do napsiania?

Ostatnio edytowany przez Thero - 16-05-2005 o 16:03.
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem