Zobacz pojedynczy post
stary 16-05-2005, 21:21   #148
Shiray
Użytkownik Forum

Shiray's Avatar

Data dołączenia: 12 01 2005
Lokacja: Płock

Imię: Volrin
Świat: Deathwing
Shiray ma numer GG 7709820
Domyślny

A ja sobie tak siedzę i patrzę jak noobostwo wśród Polaków rośnie. Ale skąd! Polacy to nie nooby! Oni przecież wszystko wiedzą! Znają angielski, niemiecki, rosyjski, chiński, sua-hi ji! Są mili dla wszystkich dookoła i spokojni! Nigdy nikogo nie skrzywdzili!
Nie uda mi się napisać jak wielką POLEWĘ miałem z użytkowników, którzy zaczęli wypisywać bzdury tego typu:
- Ej ale tam „a” powinno być co jest?
- Gratis fejk normalnie wypas i kul jest joł ziom!
- No tak, ale dlaczego ten film się nazywa DSL?
- Ale oteesy som pod 7.1 plis plis plis!
- Fajny dresik!
Ludzie zastanówcie się zanim coś powiecie! Kamsz jak wiadomo zajmuje się Open Tibia, więc nic dziwnego, że zrobił perfekcyjny film czego mu serdecznie gratuluję (i tak cię nie lubię :>).
Mówię do was jeszcze raz (do większości idiotów na tym forum)! Przestańcie wyciągać pochopne wnioski! Mówicie, że Brazylijczycy, Szwedzi, Czesi to nooby? SAMI JESTEŚCIE NOOBY! Dodam jeszcze, że w 100% popieram Pietra, który zaciekle kłóci się tutaj od początku tematu.

Jednak według mnie moderatorzy powinni dawno już zadziałać kasując ten temat, lub część postów (chodzi mi tutaj o rozmowy o OTSie). Oceniać tego nie będę bo powtórzyłbym tylko to co powiedziały bardziej „inteligJętne” osoby na tym forum.

P.S Skoro to twórca tematu twierdzi, że to działo się w normalnej Tibii to z jakiego powodu umieścił go w dziale fake’i?
Shiray jest offline   Odpowiedz z Cytatem