Cytuj:
Oryginalnie napisane przez moF
ekhm ... napisalem aoutorytet w grze ... A wiesz czemu napisales JPII ?! Bo teraz kazdy tak powie a za 10 lat ?! Huh nie bedziesz pamietal ze to byl twoj autorytet teraz co 2 polak powie ze JPII to jego autorytet a wedlog mnie to smieszne. Nie mam zamiaru rownac cachero czy eternala z JPII bo chodzilo mi o autorytet w konkretnej dziedzinie ... w dziedzinie tibi -.-'' a co do ostatnego pytania w twym poscie  dobry pomysl nie komentuj.
edit@: Fajny avatar  widac duzo lonczy cie z JPII  !
|
Wyjales moje zdanie z kontekstu. To ze dla ciebie Jan Paweł II istnieje po smierci nie znaczy ze dla mnie tak jest. Ja pochodze z rodziny w ktorej szanuje sie Jego dokonania.
Teraz jak kazdy rodowity polak zrobie ci na zlosc i skomentuje:
dla mnie ten temat jest na tyle glupi na tyle udowadniasz to swoim zachowaniem. Co ma rock (bo dla mnie HIM to rockowa kapela) do moich autorytetow co? Jezeli nie wiesz co to jest heartagram i co on oznacza to sie nie odzywaj bo naprawde mnie wkurzyles jak nikt na tym forum. A wiesz dlaczego nie napisalem ze dla mnie Cachero czy Bubble nie jest autorytetem a Jan Paweł II poniewaz dla mnie takie osoby sa faktycznie - wymiataczami w swojej dziedzinie, ale czy pochwalisz sie matce:
"o mamo, uwielbiam goscia co swiata poza kompem nie widzi?" bo ja bym sie wstydzil.
Dla mnie nie ma autorytetow w konkretnej dziedzinie. Autorytet to osoba ktorej sciezka chce sie podazac. Ja chce osiagnac taki spokoj ducha jak TEN WIELKI POLAK. Jeszcze cos? Wyobraz sobie ze bylem na kazdej pielgrzymce na ktorej moglem (od 91 r. w moim miescie do konca) oraz na pogrzebie, wiec tekstem ze teraz tylko mowie o Nim jest zniewaga. To nie bylo mile