Zobacz pojedynczy post
stary 17-05-2005, 14:47   #41
Venderer
Użytkownik Forum

Venderer's Avatar

Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell

Profesja: Knight
Świat: Refugia
Domyślny

Przeczytałem posty wszystkich ludzi wypowiadających sie w tym temacie
Sam 3 dni temu zacząłem grać druidem... ale NIE dla UHów!!! Zacząłem nim normalnie grać!!! Na niskim levelu nie ma różnicy między sorciem (w ofensywie) tylko drut więcej zarabia....

Ale moje zdanie jest takie:
-Heal Friend - Kiła... prawie wogóle nie przydatne... Skoro druid jest super mega uzdrowicielem to niech to troszke ulepszą....

Sorc = Super ofensywa = UE (Świetnie odzwierciedla przekonanie że sorc jest super ofensywnym charem)

Drut = Lecząca postać = Heal Friend (Wogóle nie spełnia swojej roli, jest do kitu, prawie wcale nie używane!!!)

I kto ma przewage w SWOJEJE dziedzinie??? SORC!!!

Druidowi powinnni dodać pare czarów ofensywnych, ale nie w stylu UE (jestem wręcz przeciwny kwestii UE for drut >,<) Mówie o r5zeczach typu Energy beam albo np.
czar w stylu "pajęczyna" tworezy się słup przed druidem oplatający przeciwników, moga oni atakować ale nie mogą się ruszać. Ułatwiło by to celowanie z run, czar zjadałby np. 2/3 many i trwał ok.20sek.... to by bardzo pomogło druidom....
Jestem również za pomysłem Aur defensywnych (spontaniczne) np. dodatkowa ochrona przed ogniem dla drużyny na 25% przez 30 sekund..... (wtedy wiele osób chciało by takiego drutka na anni ;])

Wow ale się rozpisałem ;]... Dlatego uważam że druid potrzebuje "małych" zmian...

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.