Temat: SzkoŁa
Zobacz pojedynczy post
stary 17-05-2005, 20:00   #1
Noob Polski
Użytkownik Forum

Noob Polski's Avatar

Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: a ja gdzieś mieszkam?

Noob Polski ma numer GG A co to jest?
Domyślny SzkoŁa

Dlaczego nauczyciele nas nie lubiła i gnębią nas bez powodu a jak maja to nas gnoja tak że nie wiemy co się dzieje i sikamy w pory.

Takim ludziom nic nie da rady zrobić, ponieważ oni wszyscy się razem trzymają i bronią.
Normalnie jak patrzę na ich wredne wścibskie twarze które szukają tylko pretekstu by nas udupić to mam ochote za***ać… głową w mur krzycząc KUR…
Oczywiście są wyjątki, ale tak rzadko, że….
Czy nie uważacie ze trzeba w końcu powiedzieć przemocy stop?!
MUSIMY COS Z TYM ZROBIC !!
Mojego kolegę ostatnio podrywał nauczyciel przecież to chore!!
a on na to nic ponieważ chce mieć szóstkę z matmy!!
A jedna nauczycielka ma zeza i nie wiedziałem, do kogo mówi a mówiła do mnie i nie zwróciłem na nią uwagi, kiedy wyciągałem długopis z plecaka i dostałem pale
Znowu inny nauczyciel na korytarzu pobił mi kolegę przy wszystkich
Czyż to nie chamstwo?
Niektórzy nauczyciele nie powinni nigdy brać się za zawód nauczania młodzieży, ponieważ nie mają do tego predyspozycji …
Ale niestety większość goniła za chlebem i teraz mamy tego wyniki, pobići uczniowie ludzie, którzy niesłusznie siedzieli, bo nauczyciel nie zjadł śniadania i dostał ku…

MUSIMY COS Z TYM ZROBIC!!
Wiem, że większość forumczyków na tibi.pl to uczniowie i chciałbym od was usłyszeć czy to ja akurat trafiłem na taka szkołę dziwna czy to tak wszędzie?

Bo jeśli się okaże że wiekszośc ma te same problemy to oznacza że to jakaś mass PaToLogia..
__________________________________________________ ____________
mieszkam we Wrocławiu a chodze do szkoły na Młodych Techników <Szczepin>

Ostatnio edytowany przez Noob Polski - 17-05-2005 o 20:02.
Noob Polski jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.