Zobacz pojedynczy post
stary 17-05-2005, 20:05   #31
ztx
Guest

Domy¶lny

"Dlaczego wrzucil ten loot na dach", odpowiedz moze byc dla niektorych troche skaplikowana ale postaram sie wam to wytlumaczyc. Wrzucajac loot na dach chcial uniknac stracenia calego loota podczas smierci(wtedy pojawia Ci sie napis "You are ded." napewno niektorzy z was czesto to wida), now wiec wrzucil tam tego loota (mowiac loota mam namysli loota (z Tibijskiego na nasze to by bylo plecaczek z roznymi skarbami)) zeby pozniej sprytnym i skaplikowanym chwytem gdy cala sprawa ucichnia badz gdy mu zniknie skull wziasc tego loota(mam nadzieje ze pamietacie co to jest "loot") poprzez malo komu znane sprytne ulozenia parceli badz innych tym podobnych przedmiotow.
UWAGA UWAGA: Poraz pierwszy (chyba) opisuje sprytny niepowtarzalny i jedyny w swoim rodzaju "dach, loot, szach, happy end" (<- tak to sobie postanowilem nazwac).
Teraz wam wytlumacze jak to sie robi:
1. Bierzemy 3 parcele badz 3 skrzyneczki albo inny przedmiot na ktory da sie wejsc.
2. Idziemy do miejsca gdize porzucilismy loota.
3. Sprytnym chwytem wyciagamy np. parcele (bylbym zapomnial wytlumaczyc co to jest "parcel" ale zemnie gapa)(parcel-paczka do przesylania najrozniejszych rzeczy(jedno razowego uzytku) jak juz mowilem wyciagamy parcele i ukladamy je sprytnie na sobie, gdy ulozysz takie 3 wtedy zdejmij jeden pod siebie i utworz z nich schody (tego to chyba niemusze tlumaczyc) nastempnie wejdz na miejsce gdzie ulozylismy 2 parcele i przesun tam ost. parcel.
4. Teraz juz tylko zostalo nam szybkie szachniece (szachniecie-wydaje mi sie ze to slowo pochodzi od szachow, chodzilo mi o szybkie zabranie naszego loota).
5. Z ucieszana g**** wracamy do DP(DP-skut od Depot), badz jeli posiadamy do Domku i cieszymy sie jacy to jestesmy genialni.
6. Nastepnego badz jeszcze tego samego dnia idziemy do szkoly i chwalimy sie kolega jak sprytnym chwylem mamy loot (w niektorych przypadkach jak spokojnie sie otworzy loot w DP mozna sie rozczarowac, bo np. moga tam sie znalesc 3 rybki, 24GP(GP-tibijska waluta) i sponiewierana lina(ale macie naco zaslugujecie))
UWAGA:Gdy chcesz skanczyc z Tibia badz jestes wkurzony bo Cie DL lub inny potwor zabil NIE PEKUJ niepsuj innym gry bo niektorzy moga sobie to wziasc do "serca", slyszalem o przypadkach samobujstwa (ale tylko slyszalem). Wiec chodzby niewiem co (np. trzesienie ziemi, explozja marsa,stracenie Dziewictwa(o tym to sie bedziecie uczyc w 2 gim+)itp.) NIE PEKUJ. W tym niema nic zabawnego dla drugiej osoby jak siedzi dzien i noc przed kompem caly rozdygotany bo mu brat zostawil otwarte okno i chce byc najlepszy. Chcesz sie wyzyc idz pokop pilke w kolegow, wyplacz sie kolezance, wal glowa o scianie tylko NIE PEKUJ.
A teraz jeszcze raz "DLSHE" w punktach:
1. Loot na dach.
2. Szukanie np. parcelow.
3. Ukladanie rzeczy na ktora mozna wejsc.
4. Szybkie wziecie loot'a.
5. Powrut w bezpieczna strefe.

Mam nadzieje ze wytlumaczylem niektorym z was co prawdopodobnie autor filmu chcial zrobic z loot'em (ale to sa tylko moje przypuszczenie).

Dziekuje za przeczytanie mojego dosc dlugiego komentarzu i prosze was zebyscie mnie zabardzo niezjechali bo zamkne sie w pokoju i niepojde do szkoly.

P.S:
Wybaczcie bledy ortograficzne jak jakies sie pojawili

btw. Film Super wyszedl Gratz!!
  Odpowiedz z Cytatem