Temat: SzkoŁa
Zobacz pojedynczy post
stary 17-05-2005, 20:51   #15
Noob Polski
Użytkownik Forum

Noob Polski's Avatar

Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: a ja gdzieś mieszkam?

Noob Polski ma numer GG A co to jest?
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kamos
Mozesz to opowiedziec? Jestem tego zdarzenia ciekaw.
Na przerwie w przed salą informatyczna i koło bufetu wystawili nowiutkie szafki dla uczniów my a kurat staliśmy koło tych szafek no i pewien nauczyciel do nas podbił mówiąc wynocha stad my zdziwieni nie wiemy, o co mu chodzi w końcu staliśmy koło bufetu i czekaliśmy na kolegę wiec się pytamy grzecznie, o co chodzi a on na to że nie nasza sprawa wiec my odeszliśmy od szafek tak żeby na nas nie darł się no, ale nagle wyszedł kolega z bufetu no i niestety się oparł jak ten nauczyciel to zobaczył od razu go złapał i rzucił nim o podłogę jak szmata mój kolega nie wiedząc co się dzieje wstał ale nauczyciel go wziął złapał za gardło ściskają z całej siły ponownie rzucił o ziemie mój kolega kompletnie szokowany powiedział tylko pomocy wszyscy tylko stali i się lampili na godne pożałowania wyczyny nauczyciela niektórzy próbowali go powstrzymać ale ten za każdym razem nim rzucał aż w końcu wziął i go z plaskacza walna prosto w twarz all przerażeni adrenalina podskoczyła i stoją jak wryci koleś leży na ziemi i nie wstaje nauczyciel zmienił wyraz twarzy dzwonek zadzwonił kazał się rozejść no i dalej niewiadomo bo kumpel nie chciał nam mówić co się działo już potem ale jak zadzwonił dzwonek to stałem i krzyczałem zostaw go debilu i go próbowałem zatrzymać łapiąc go za bark z reszta jak wszyscy ale nie pomogło. ale chyba juz mu nic niezrobił
Noob Polski jest offline   Odpowiedz z Cytatem