@ Dr. Omader
Wisz dlaczego otworzylem ten temat? Bo znale cie z zupelnie innej strony, a tu takie zonki. Nic w skasowanym temacie nie pisalem ubodly mnie jedynie okreslenia przedstawione w komentarzu.
Nie chodzi kto jest inteligentny a kto nie tylko o twoj komentarz. Niech nawet 100% widocznych w temacie wypowiedzi bylo debilnych, to nie powinno wplynac na twoja postawe. jako moderator powinienes swiecic przykladem i dawac upust emocja gdzie indziej.
Pomysl sobie ja bys sie poczul jak bu jakis modek skasowal twoj temat (nie waznie czy idiotyczny czy nie) i umiescil komentarz w formie: TAKIEGO DEBILA NIE WIDZIALEM JAK ZYJE. SKASOWALEM TEN TEMAT BO BIE MOGE SCIERPIEC JAK DEBIL ZAKLADA TEMAT A RESZTA DEBILI STARA SIE W NIM ZABLYSNAC.
Niestety ale zostajac modkiem musiales sie liczyc ze bedziesz musial sprzatac po innych. Modek jest jak sprzataczka w szkole: Dzieciaki narobia balaganu a ona i tak musi to posprzatac. Przykre ale prawdziwe
Pomysl sobie co by bylo jak by modki z tibia.com pisali podobne.
...mam problem...jestem Knightem i pech chcil ze na rooku nie naiblem sobie wogle mlvl...
|
|