@up:
Mowilem ci ze masz sobie poczytac moje posty w tamtym temacie do ktorego linka podalem. Ja sie nie wyzywam, zero emocji, zawsze tak robie, to rutyna.
Autor nie byl kretynem(walil troche bledow ort. i nie edytowal postow, ale inni byli tam gorsi), napisalem ze ludzie ktorzy sie tam wypowiadali w wiekszosci nimi sa. Temat polecial caly dlatego, ze w sumie nie bylo w nim nic niezwyklego, byly 2 screeny z tibia.com z Bubble i Cachero i tekst ze Cachero ja przegonil czy cos takiego. Sam temat nie byl do konca zly, ale to co sie w nim dzialo i poziom jaki prezentowali w nim ludzie zdecydowal o tym ze po rozdaniu kilku ostrzezen wywalilem go.
Mowisz ze nic nie pisales, a widziales moze ten temat?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zuper
Cachero wymiata
Bubble do dupy 
|
Jeden z postow ktore tam byly, jakos go musialem przegapic, ze nie wywalilem

Reszta byla gorsza -.-""
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fre Ithil
TAKIEGO DEBILA NIE WIDZIALEM JAK ZYJE. SKASOWALEM TEN TEMAT BO BIE MOGE SCIERPIEC JAK DEBIL ZAKLADA TEMAT A RESZTA DEBILI STARA SIE W NIM ZABLYSNAC.
|
Nie przesadzaj, tak bym tego nie napisal, to zbyt dosadne, pozatym nie mam problemow z shiftem zeby wszystko duzymi literami pisac

A co do ludzi ktorzy sie poczuli tym urazeni to juz napisalem co mysle, jesli nie wroca to dobrze

Idioci SIO! Inteligentni zostana, a poziom forum wzrosnie
Cytuj:
Niestety ale zostajac modkiem musiales sie liczyc ze bedziesz musial sprzatac po innych. Modek jest jak sprzataczka w szkole: Dzieciaki narobia balaganu a ona i tak musi to posprzatac. Przykre ale prawdziwe
|
Alez ja jestem tego w pelni swiadom i zawsze bylem.
Ale ty nie jestes, za to w pelni swiadom roli moderatora. Moderator nie ma tylko sprzatac po dzieciach, moderator ma tez te dzieci nauczyc zeby nie robiły pod siebie, bo im to na dobre nie wyjdzie i jeszcze dostana opieprz od sprzataczki.
Cytuj:
Pomysl sobie co by bylo jak by modki z tibia.com pisali podobne.
|
Hmmz... Co by bylo? Pewnie idioci z tamtego forum znaczaco by zniekneli gdyby zaczeli byc tak traktowani, co napewno na dobre by wyszlo tamtemu forum, bo bajzel tam nie maly jest. I co moze zle by sie stalo? Pomysl nad tym
A na zakonczenie prosze przeczytaj moje posty w temacie, do ktorego linka dalem wczesniej bo naprawde nie mam czasu ani ochoty na wklepywanie tego jeszcze raz co tam juz napisalem.
I wtedy pomysl czy to co robie jest takie zle i niedobre.
Tibia.pl jest jak Media Markt - Nie dla idiotów!