Tak... mielismy juz turniej w Pool 8, jednak cieszyl sie on srednim zainteresowaniem. Kilka osob (w tym i ja) stwierdzilo, ze lepiej byloby zagrac w snookera - calkowicie popieram. Dlatego tez chcialbym oglosic, ze organizuje pierwszy FORUMOWY
TURNIEJ TIBIA.PL W SNOOKERA
Oto jak na chwile obecna wygladaja zasady:
- Zapisy odbywaja sie od teraz (18.05) przez caly najblizszy tydzien (25.05) do godziny 20.00. Kazde zgloszenie zlozone chociaz minute po uplywie czasu bedzie IGNOROWANE
- Turniej bedzie odbywal sie tu lub tu - jest to calkowicie obojetne, serwisy sa ze soba zintegrowane, wystarczy zarejestrowac sie na jednym z nich
- Podzial na grupy/rozstawienie par odbedzie sie po zakonczeniu zapisow
- Nagrod rzeczowych nie przewidziano, aczkolwiek wygrac mozna satysfakcje gwarantowana i wieczna chwale ;]
- Terminy rozgrywania meczow beda ustalane bezposrednio przez zawodnikow, ktorzy dany mecz maja zagrac - jednakze zaznaczam, ze caly turniej chcialbym zakonczyc przed 1.06
- Pod uwage brane sa tylko i wylacznie zgloszenia osob z forum tibia.pl - jezeli ktos spoza chce wziac udzial, to wystarczy sie zarejestrowac - to nie boli, a rejestracja trwa doslownie chwile

Oczywiscie ja - jako organizator - zastrzegam sobie prawo do dokonywania DOWOLNYCH zmian zarowno w zasadach rozgrywki, jak i ewentualnych walkowerow/dyskwalifikacji zawodnikow. Oczywistym jest rowniez to, ze ja takze biore udzial w tym turnieju.
Zachecam wszystkich do wziecia udzialu, warto sprobowac, to nic nie kosztuje. Podkreslam jednak, ze snooker jest gra "nieco" trudniejsza od pool 8, wiec jezeli ktos serio mysli o wygranej, to lepiej niech troche potrenuje ;].
ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO WZIECIA UDZIALU