Zobacz pojedynczy post
stary 06-03-2004, 20:48   #11
Bofedojo
Użytkownik Forum

Bofedojo's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk

Stan: Niegrający
Bofedojo ma numer GG 1439666
Domyślny

Cytuj:
To nie są newbie to są nOOOOOOOby.
Eh... to sa newbie, jak moj kumpel niedawno wyszedl z rooka ja se wyropowalem rata, a on go zabil ale potem mu wszystko wytlumaczylem i juz tak nie robi ale czasami to sa chamy podejdzie jakis lvl i se zabije i wie ze mu nie moge nic zrobic bo dostane white skulla i cale misto bedzie za mna biegac.
Cytuj:
Oryginalnie dodany przez ~~Nobit~~
no to ja mialem akcje z pk. Ba nawet 2 pk
Poczworny train niedaleko depo w ab. Wszyscy palki na 9lvl ze skillami 33-37/22-28. Przyszlo jakis 2 pk wiem ze jeden byl na 38lvl knight drugiego nie sprawdzilem.
Ten pierwszy powiedzial: "We wanna train" po czym podbiegl do jednego z nas i zaczal walic w niego. Na to my w niego ale pallik obok mnie dostal z sd i efa. wygladalo to tak: wpierw na ludku pokazala sie czarna plama a pasek hp zrobil sie czerwony a za chwile na nim prad, 23 hp spada a po nim tylko cialo
Wkurzylem sie wlozylem luk i zaczalem napierni... w tego drugiego. Niestety nie zdazylem duzo strzal narobic a po chwili drugi moj kolega lezal. Ja i ostatni moj wspollevelowiec przestrazylismy sie i zwialismy do depo on z zoltym a ja czerwonym hp bo dostalismy ja z magii (hmm) a on od knighta i wolalismy o pomoc.
NIE ZDAZYLI WEJSC DO DEPO
Obaj padli od ataku okolo 8 tibianczykow

Master Latka

Strzezonego PK nie dostrzeze
A trenowaliscie w duel mode? Bo po tym update to tylko w duel mode sie trenuje bo tak to podejdzie Ci gosciu i mowi ze pk i masz killa.
Cytuj:
ale przyznajcie się nie zdarzyło się wam ubić komuś jakiegoś rata albo buga jak trenili ...
Ja jakos nigdy nie zabilem czyjegos rata (no raz ale to byl missclick).

Ja takiego goscia to nie zabijam tylko walne pare razy i mu sie odechce ale teraz to dostane white skulla i kiszka .

Cya in another life brothers

Bofedojo jest offline   Odpowiedz z Cytatem