Ja polecam VENORE
+ może nie uznacie tego za plus ale dla mnie jest labiryntu bagienne poprostu jak znasz dobrze droge to mozesz wejsc w takie miejsce gdzie praktycznie nikt cie nieznajdzie i mozesz se afkowac do woli
+ rotownie moim zdaniem lepsze znajdziesz tylko na darashi
+ swamp trolle też super expo dal low levela ja od 8-11 levela drutem robie w 3 godzinki spoko porostu expo jak mazenie tam jest nawet dla paru osób i jeszcze ghul dla rozrywki

+ duzo h leveli ma wlasnie tu swoje siedziby....np CACHERO
+ depo masz do niego 5 wejść i niegdy sie nie spotkałem zeby nie mozna było do niego wejść bo jest zapchane - nie to co np. w carlin
+ orcki tez super miejsce zwykle orki +spearmeny + węze i jeden szamanik dla rozrywkifajna miejscówka
+ większość sprzętu możesz tu sprzedac i po dorbych cenach np. maca 30gp gdy w carlin 23gp( może to nie jest róznica ale gdy sprzedajecie 10mac to juz 70gp w plecy

)
+ czary do kupienia dla all profesji
- moza sie pogubić w tym gąszczu bagiennym
- jeśli cie pk spotka na aku masz 100% deda bo neimasz szans na dobiegniencie do depo
- jest pare GH w drodze do sklepu i jak pchasz lotbaga to oni czesto wpychaja go do swojego GH i nimo lotbaga...
- lur GSów nie jest to aż tak uciążliwe bo ja osobiście żadko wychodze główną bramą (chyba że na PoH ide)
- jeśli plyniesz na darame to uwarzaj na ghostshipa
no to tyle