Zobacz pojedynczy post
stary 20-05-2005, 01:13   #12
patrikoz
Zbanowany

Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: okolice Tych

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Drazharm
oczywiscie, wolisz siedziec na trollach. widzisz synku, mnie exp nie bawi. exp dla mnie to praca, zeby potem sie bawic i w pelni wykorzystywac potencjal postaci. w tibii wszystko osiagnalem wszystko co chcialem. jedyne wyzwanie ktore mi pozostaje w tej grze to pvp i ew jakis bardzo ciezki quest.

rozumiem ze masz chara lvl 30, lubisz sobie pojsc do bug penu w spokoju rybki polowic, pojsc na trolle i pogadac z 14-letnimi ziomkami pod dp. mnie to nie bawi
Ehhh, dobra widze, ze mnie tu kur..cze zniewazasz, i czujesz sie lepszy bo grasz dluzej i masz wiekszy lvl... Ja mam chara 30 lv knajta, ale tez 26 MS na Iridii i tak - exp to dla mnie no do 28 lvla kiedy sie expi na larvach to rzeczywiscie meka, ale gram bo wiem, ze od 28 lvla moge summonowac DSa i expic na dragach i necro. Wiem, ze Ty mogles bic bugi, trolle na 30 lvlu, lecz zaufaj mi , ze ja tak nie robie.. Pozatym "14-letnimi ziomkami", nom jesli uwazasz ze kazdy kto jest mlodszy od ciebie jest ciota, to sie mylisz... Bywaja 18-letnie szmaty, a bywaja dobrzy 10-latkowie, wiek nic nie znaczy. Rybki warto polowic czasem, chocby dla zabawy i posiadania rybek do robienia explo, na pozniejszy exp. Tibia to gra i ma sprawiac przyjemnosc, ty powinienes grac w diablo2 jak szukasz wyzwan...
patrikoz jest offline