Zobacz pojedynczy post
stary 20-05-2005, 14:52   #7
Level
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 05 2005

Domyślny

Dałem jako ciekawostke, a wy patrzycie i nie widzicie tego haka hehe

Po pierwsze: od % ważniejszy jest wynik jednostkowy. Na Saphira 149 na Inferna 935 deady=ponad 6 x mniej, to co że graczy na Inferna jest 7 x wiecej skoro maaasa charów jest opuszczona ,a na nowym świecie Saphira większość charów jest uzywana. To już nam dowodzi,ze bezpieczniej na Saphira(żeby była jasność Inferna jest 10x niebezpieczniejsza od Saphiry)

Wojna gildi? Oj gildie nawet gdyby miały po 15 członków to zabicie całej 15 osobowej gildi w ciągu dnia dało by 0,19% wiec nie tędy droga. Pozatym na Infernie tez toczy się wojna.

Powiem jeszcze raz chciałem pokazac, jak udowodnić, że Inferna jest bezpieczniejsza od Saphiry.

Może przydać się w dyskusji na temat wyższości(lub nie) jednego serva nad drugim rzucając takim argumentem jaki zaprezentowałem w pierwszym poście można praktycznie wszystko udowodnić, można np. udawadniac, że rat jest najniebezpieczniejszym potworem bo zabija najwięcej graczy

Temat powstał w wyniku mojej dyskusji z jakimś noobem, któremu "udowodniłem", że Inferna jest bezpiecznym servem haha

Ostatnio edytowany przez Level - 20-05-2005 o 14:54.
Level jest offline   Odpowiedz z Cytatem