Zobacz pojedynczy post
stary 20-05-2005, 15:38   #22
patrikoz
Zbanowany

Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: okolice Tych

Domyślny

Cytuj:
Patrikoz jestes idiotą
- Ja pierd... starzy tak na siebie mowia w domu czy skad to wyniosles, z piaskownicy?

Cytuj:
Level sie nie liczy, na antice jest czlowiek, ktory gra prawie od poczatku Tibii i ma 8~ level. Mowi, ze nie potrzebuje wiekszego. To ludzie, ktorzy mysla, ze w tej grze chodzi o zdobywanie co raz to wiekszego poziomu uwazaja sie za lepszych, a przewaznie nie maja pojecia o tej grze, poza takim, ze znaja miejsca respawnu guardow na pamiec, co do kratki...
Jesli jemu sie podoba to ze ma 30 poziom, to co chcesz od niego? Widocznie nie potrzebuje wiekszego. On widocznie nie lubi znecac sie nad slabszymi...
- Gdybym dalej gral knightem z galany mialbym prawdopodobnie lvl 40~, lecz zaczalem na iridii Nie martw sie o mnie

Cytuj:
Cors ma 865HP, a tam bylo kolo niego kilku ludzi z poziomem 100~, jakby tylko potrafili sie zgrac, albo wiedzieli ze jest cos takiego jak Team Speak to zrownaliby go z ziemia...
Lol, wchodzisz na drabinke i schodzisz, i tak ciagle a tamci nie umieja z sd trafic... a nawet jakby probowali wpakowac combo z sd to by pewnie ktos zszedl, i zabiliby swojego ...

Cytuj:
Jesli w podwodne bierki to ja jestem dobry
A ty sie powinienes nauczyc odrozniac quake od tibii...
lol czy ty masz lodz podwodna i tam grasz? Z tym quake od tibii, to zgadzam sie.

Cytuj:
Tia, imo wojna to najlepsza żecz w Tibii, i jako jedna z niewielu żeczy jeszcze posiada znamiona RPG w tej grze~
A dla elity na 10 lvlu każdy jest pa ^^
- "zecz" Gadziu, twoija nowa najlepsza "zecza" powinien byc slownik ortograficzny...

Cytuj:
Patrikoz ty idz lepiej se pograj w mz;] MZ RULEZZZZZZ
MZ nudna gra ale fajni ludzie...
patrikoz jest offline