Zobacz pojedynczy post
stary 21-05-2005, 08:28   #96
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zaitsev
Musze sie pochwalic ze 2 lata temu (bo wtedy wlasnie pisalem) na owym tescie dostalem 38 pkt. BTW: to byl najlepszy wynik w szkole... nikt nie mial powyzej 38, a 38 pkt. mialo okolo 7 osob...
Jeden z moich przedmowcow mowil cos o spadaniu... No to moze ja cos powiem... Moze to nie rekord ale na koniec 6. klasy mialem srednia 5.00, a na koniec pierwszej gimnazjalnej mialem 3.69 ...Nie ma to jak lenistwo ...Nikt mnie raczej nie pobije... Teraz z ocen czastkowych jakie mam (koncze druga klase gim.) powyliczalem sobie oceny i licze na czerwony pasek ... Musze przyznac ze spada sie latwo ale potem wejsc na ta sama srednia to juz jest problem...
Jednakze najbardziej martwie sie o test do liceum ... podobno byl bardzo trudny... moze pisal go ktos w tym roku?
Pozdrawiam
-Offtopic- z jezyka polskiego byl wrecz BANALNY. Ja nic sie nie uczylem i licze na jakies ~40pkt (zawalilem troche otwarte za 1pkt i moga za list troche odjac - jakbym za list mial max, 44pkt beda Ale jakies 4-5 zawsze odleci).
Z matmy byl trudniejszy,nastawiony glownie na matme-fizyke. Z biologii bylo chyba 1 otwarte zadanie, z chemii same zamkniete (banalnie proste - wszystko na rysunkach bylo), z gegry tez latwe, chociaz 1 podchwytliwe. Z matmy latwe, za to z fizyki trudne wg mnie Zrobilem glupie bledy i licze na jakies 35-39pkt z tego