Więc, dziękuję za uznanie ^^
A teraz odrazu do tematu.
Plusem twoich prac jest to, że nie posiadają Kontur (jak każdy wie, to oszpeca i to dość mocno).
Innymi plusami to chyba są prostota i ... nie wiem :/ .
Wady także są :
-Na tym armorku (noble?) widać jak by był poprostu dodany tzw. SPOTLIGHT w Graphics Gale... lub Lightburst w PSP . Po przybliżeniu widać, że są promienie świetlne, a co za tym idzie, troche mało detali wykonanych ręcznie
-Halabarda, Rączka wygląda na słabą (może się połamać przy jednym silniejszym ciosie), także "zanik" jej jest nie zbyt ładny. Tu także na przybliżeniu widac efekt świetlny użyty przez program.
-Gotowy Miecz (czemu taka nazwa?), wygląda mi bardziej na Magic Spike Sword (ostrze wygląda trochę na poszarpane, a ta rączka sprawia że miecz ma w sobie dziwne moce). Nie podoba mi się tu natomiast, te cieniowanie ostrza ... wygląda jak by to była Prosta Blacha ...Cieniutka poszarpana blacha (np, taka piła .... do metalu).
-Sword jakiśtam, Kontury kontruy i jeszcze raz kontruy, miecz wygląda jak sztylet.
A teraz koment jak to ma być Pixel art to .... skomentuje to jak pixelarty...
-Noble Armor: Nie wiem czy to dobrze że użyłeś tego efektu świetlnego
-Halabard: Także nie podoba mi się tu efekt świetlny oraz ten dziwny kolor drewna (?) pomiędzy ostrzami
-Gotowy Miecz: To mi zupełnie nie wygląda jak Pixel Art ...
-Miecz jakiśtam: no to już bardziej jest pixel art, ale taki dość słaby.
Osobiście nie lubie Pixel Artów (wolę tworzyć skomplikowane rzeczy, niż skupiać się na prostocie).
Pozdrowienia.
EDIT:
Jak chcesz dawać to w [img]-------[/img]
to poniżej tego co dajesz (z tym znakiem równa się w nazwie) jest jeszcze inny link i to jest właśnie bezpośrednio do obrazka... jeśli natomiast go nie masz (w co wątpie) to klikaj na obrazek prawym przyciskiem (już po kliknięciu na te linki co tu dałeś) i daj właściwości, następnie skopiuj adres obrazka i wklej go w [img]-------[/img] .
Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 21-05-2005 o 11:31.
|