Zobacz pojedynczy post
stary 22-05-2005, 07:50   #30
Gotel
Użytkownik forum

Data dołączenia: 23 03 2005
Lokacja: Toruń

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Crowal
200 nie jest najwyższy. Bubble ma wyższy. Cachero(nie pamiętam dokładnie jaki on ma nick) ale chyba też...

Ale co do fake, głowa mnie boli... Wezme Apap i wtedy ocenie.
O boże ale ty rzepa i pypek się mądrujecie...Sami lepszych Fake'ow nie robicie ortografie też macie piękną i już wielcy mistrzowie Fake'ow. ;] A postacie też macie piękne 10 lvl i 5 mlvl robisz Oerta chyba już z 3 miesiące a tyle dedujesz że szkoda gadać. Rooka przechodzisz prawie miesiąc jeszcze z kilkoma dedami. A nie tylko Bubble i Cachero mają powyżej 200 levela w tibi bo jest jeszcze 3 osoba z 200 levelem. Nie pamiętam imienia ale był już temat o tym ;]

Kolejny przykład mądrowania się i głupich komentarzy

Cytuj:
kurde gluchy jestes???
Przeczytaj poradnik pimp my tibia

Ocena:
Do du**/10
Weź pypek wyluzuj się i nie zaczynaj się do innych--->
Cytuj:
Gościu... nie podskakuj MĄDRZEJSZYM I INTELIGENTNIEJSZYM, zrobiłeś lichy Fake, no i masz klepanie.
P.S. Zesika się to on tylko chyba ze śmiechu(tak jak ja)
Na początku takie gówniane Fake'i robiłeś a teraz taki mistrz z ciebie się zrobił a twoje pomysły na fake'i też są do dupy typu" szedł se jeden pajączek ubiłeś go a pote Zabił Cię za to Gs" co mieliśmy się z tego śmiać ? Nie fikaj tak do ludiz na forum bo jak się czyta twoje posty to z ciebie śmiać się chcę taki sam pewniak z ciebie jak z Oerty a żebyś czasem w szkole nie dostał za to że taki hojrak z ciebie do każdego fikasz i pouczasz.
QUOTE=Crowal]Lipa, nudne, widać że to kompletny brak pomysłu.[/quote]

Co twoje może lepsze fake'i? Czepiasz się szczegółów, a sam krew zamiast pod orciem zrobiłeś nad nim, wielki Fake'i makerze. Może najpierw popracuj nad ortografią bo za bardzo nie błyszczysz.

Cytuj:
Leader(bo tak się pisze) ma 2 miecze i takie do żucania(co nie przeszkadza mu w walce wręcz)
Pomysł:6/10
Wykonanie:7/10
Ogólnie:2.5/10
Gościu skończ z Fake, albo zrób coś porządnie(a w dodatku taka fabuła była z Orc Berserkerem i Fakem o Vethim).
Po raz kolejny się czepiasz, a sam robiłeś fake'i o orcach "orci atakują rookgard"....Twoje pomysły równierz nie są jakieś boskie wykonanie też nie więc spójrz najpierw na swoje fake'i a nie oceniasz inych.

Cytuj:
Ech, wszyscy tak narzekają, ale mi się podoba...(o dziwo) tylko ten Pikachu kiepsko wygląda...
Pomysł:7.5/10
Wykonanie:8/10
Ogólnie:8/10
tak mistrzu a ty jakbyś wkleił tego "pikachu"? Dalej rób fake'i o pokemonach i pochwal się mistrzu.

Z tym też ładnie wyjechałeś:

Cytuj:
Czytajcie bo chyba nie czytacie, napisałem pod moimi fake że nie jestem pewny co do tego napisu Dead! A co do pajączka sorry, no ale chyba aż tak źle nie jest...?
Weź się nie ekscytuj tak jak coś piszesz bo zawału jeszcze dostaniesz. I powinno być You are Dead a nie " Are you dead" mały szczegół, ale w twoim wykonaniu wyszło na pytanie "Czy nieżyjesz" ?

A jak ty masz 22 magic level to ja mam spike sworda!! Ty tą postacią chyba z 3 miesiące już grasz, wszystko takie słabe i to nagle 22 magik level i w dodatku Mino guarda i cyklopa na solo wziełeś? Nawet jeśli to chyba z 2 bp hmm'ów użyleś i chyba z 1 uhów.

Już więcej postów nie będę cytował bo po prostu mi się nie chcę ;] Pozdro ;]]]

Ostatnio edytowany przez Gotel - 22-05-2005 o 08:25.
Gotel jest offline   Odpowiedz z Cytatem