Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rondelman
Jak juz napisalem w dziale "zdjecia" na podobny temat moim zdaniem niebylo by az takiej roznicy fragow gdyby ludzie z lego~ poplyneli z edron do carlin i z tamtad przebiegli do ab a tak "wbili sie w sieke i popadali jak kaczki" co do PA to wygrana SF wcale niesprawi ze ten problem zniknie.Czytajac na poczatku ten temat zobaczylem cos w stylu "Drazharm PA polakow wiec go nielubie ale za to Adi Gotti jest super" to myslalem ze z krzesla spadne ze smiechu. Byl okres gdzie w ciagu tygodnia Adi PA pol Azury wiec prosze niepisac glupot. Co sie teraz dzieje to niewiem bo gram tylko na Iridii wiec niejestem w temacie.Na koniec pochwala za organizacje ta bitwa ze strony "Gildii Polakow" wygladala bardzo imponujaco, ale teksty Corsa w stylu "we were, we are and we will be" prezentowaly sie conajmniej smiesznie 
|
Az taki PA to ja nie jestem

co do tej bitwy to szwedzi nie mieli zgrania bo padl ich lider.... (Mataca) zanim sie pozbierali zdazyl pasc jeszcze Rulabim. Mnie tez trapneli co nie bylo trudne w tym tlumie, zyje chyba dzieki Franco De'Lago i reszcie co mnie uhala, bo sam nie dawalem rady. Szkoda tylko ze jak chcialem uciec to mnie franco bardzo dobrze blokowal